Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες - Νέα «ρουκέτα» ΠΑΟΚ στη Superleague - «Καπαρώνει» Ιωαννίδη από Λεβαδειακό.
| 2018-12-05 14:35:00

Φούντωσαν οι φήμες - Νέα «ρουκέτα» ΠΑΟΚ στη Superleague - Αυτόν «καπαρώνει» - Τρελό ταλέντο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φούντωσαν οι φήμες - Νέα «ρουκέτα» ΠΑΟΚ στη Superleague - Αυτόν «καπαρώνει» - Τρελό ταλέντο

Σαρώνει ο Ιβάν στην Ελλάδα. Ποιον «αρπάζει» μετά τον Μελιόπουλο;

Στον ΠΑΟΚ το πρώτο βιολί στην επίθεση είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός μετρά 7 γκολ σε 11 εμφανίσεις με τη φανέλα του Δικεφάλου στη Super League, παραμένει όμως ο μόνος «μπόμπερ» στο έμψυχο δυναμικό των Θεσσαλονικιών, οι οποίοι εδώ καιρό ψάχνονται για την ενίσχυση στην αιχμή του δόρατος, αφού στις καλοκαιρινές μεταγραφές δεν αποκτήθηκε καθαρός φορ.

Απ' ότι φαίνεται στον ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν επένδυση για το μέλλον με την απόκτηση νεαρού επιθετικού. Σύμφωνα με αναφορές στον Τύπο, οι Ασπρόμαυροι έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό.

Πρόκειται για έναν φέρελπι ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της ομάδας της Βοιωτίας και φέτος ντεμπούταρε στη Super League. Μάλιστα, έγινε το 4ος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που πήρε το βάπτισμα του πυρός πριν καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια. Μέχρι στιγμής μετρά 7 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα, χωρίς να έχει βρει δίχτυα.

Πιθανότατα στον ΠΑΟΚ να έβαλαν στο στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή μετά την εμφάνισή του στο περσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Λεβαδειακός βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0, παρουσιάζοντας κακή εικόνα στο γήπεδο, μέχρι να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όσοι είδαν τον αγώνα, παρατήρησαν, ότι ο 17χρονος επιθετικός έδωσε νέα πνοή στην γραμμή κρούσης της ομάδας του και με όπλο την φρεσκάδα, το ταλέντο και την ποιότητά του έδωσε άλλον αέρα, τον οποίο οδήγησε στην ανατροπή (1-2). Ο Φώτης Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι στο 70' και γενικά με την είσοδό του έδωσε στην ομάδα του το σύνθημα της αντεπίθεσης, το σύνθημα της πρόκρισης.

Αν μη τι άλλο, ο ΠΑΟΚ βλέπει στο πρόσωπό του έναν επιθετικό που έχει μέλλον, γι'αυτό φέρεται ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags