Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρώτησε για Μάρκοβιτς - Δύσκολα τα πράγματα για Μεριά, Μιράντα και Νικολάου
| 2018-12-05 19:52:00

«Τρελάθηκε» το αφεντικό και μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Απλησίαστο όνομα - Ποιοι «τρέμουν»

του Παναγιώτη Νικολάου
«Τρελάθηκε» το αφεντικό και μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Απλησίαστο όνομα - Ποιοι «τρέμουν»

Πήραν φόρα στο λιμάνι. Πού «χτυπάνε». Χαμός...

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -6 από τον ΠΑΟΚ και θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου. Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να προχωρήσουν σε μεταγραφές τον Ιανουάριο για να καλύψουν τις αδυναμίες τους και να εμφανιστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες ίσως κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ μετά τον Γιώργο Μασούρα, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε πως στοχεύουν στη μεταγραφή επιθετικού.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «ψάχνονται» και για στόπερ. Κάτι που αποδεικνύει από το γεγονός ότι ρώτησαν για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς της Παρτιζάν, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του σερβικού συλλόγου.

Πρόκειται για 18χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θεωρείται τεράστιο ταλέντο, σε βαθμό που καλά ενημερωμένες πηγές εκτιμούν ότι είναι απλησίαστος για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Πάντως, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Μάρκοβιτς φανερώνει δύο δεδόμενα.

Αφενός το ότι οι Ερυθρόλευκοι κάνουν εξαιρετική δουλειά στο scouting στα Βαλκάνια και αφετέρου ότι υπάρχει ξεκάθαρα θέμα με τους υπάρχοντες κεντρικούς αμυντικούς του ρόστερ. Πλην των βασικών, Σισέ και του Βούκοβιτς, οι υπόλοιποι στόπερ είναι οι καλοκαιρινές μεταγραφές, Μεριά και Μιράντα, που δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους και δεν «βλέπουν» ενδεκάδα. Στην ομάδα βρίσκεται και ο Νικολάου, ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται.

Δεν είναι απαραίτητο ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει στόπερ τον Ιανουάριο, καθώς οι μεταγραφές επιθετικογενών παικτών φέρονται να αποτελούν προτεραιότητα. Παρ’ όλα αυτά, η δυσαρέσκεια που υπάρχει για τους κεντρικούς αμυντικούς του ρόστερ είναι εμφανής. Σίγουρα χτυπά… καμπάνα για τους προαναφερθέντες παίκτες εάν δεν βελτιωθούν και δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να κινηθούν για μεταγραφή-έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Αυτόν» τον φορ φέρνει ο Ολυμπιακός - Μεγάλο «χτύπημα» Μαρινάκη - Ποιος υπογράφει άμεσα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags