Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή με τον παικταρά στο Λιμάνι - Τον «κλέβουν» μέσα από τα χέρια του; - Φήμη για απίστευτο όρο
| 2018-12-06 17:48:00

Ανατροπή με τον παικταρά στο Λιμάνι - Τον «κλέβουν» μέσα από τα χέρια του; - Φήμη για απίστευτο όρο

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με τον παικταρά στο Λιμάνι - Τον «κλέβουν» μέσα από τα χέρια του; - Φήμη για απίστευτο όρο

Πληροφορία που ανάβει φωτιές. Ποιος κάνει «ντου» όποτε θέλει;

Έντονη είναι η συζήτηση το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό. Οι πρόσφατες καλές εμφανίσεις του Πορτογάλου τερματοφύλακα – με αποκορύφωμα αυτή στη Σεβίλλη κόντρα στην Μπέτις – έχουν φέρει στην επιφάνεια φερόμενη προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να τον αποκτήσουν εξασκώντας τη σχετική ρήτρα που υπάρχει στο δανεισμό του από την Πόρτο. 

 Η πραγματικότητα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, είναι κάπως διαφορετική. Στον Ολυμπιακό εκτιμούν τις ικανότητες του Σα, ωστόσο δεν είναι 100% πεπεισμένοι πως θα πρέπει να κάνουν μια σαφώς πολυδάπανη αγορά. Το ύψος της ρήτρας δεν έχει διαρρεύσει, εκτιμάται πάντως πως ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ. Πόσο σίγουρα αρκετά μεγάλο για τερματοφύλακα και αυτό δεν αναιρείται από το γεγονός πως οι «δράκοι», ακόμη και σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Σα από τον Ολυμπιακό, θα έχουν επίσης τη δυνατότητα – βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει – να τον επαναποκτήσουν, καταβάλλοντας πάλι ένα προκαθορισμένο ποσό (μεγαλύτερο από αυτό που ορίζεται για την αγορά του από την ομάδα του Πειραιά).

 Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, τη δεδομένη στιγμή, στον Ολυμπιακό περιμένουν. Και την εξέλιξη της σεζόν για να δουν αν και κατά πόσον ο Σα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και έχει την απαιτούμενη σταθερότητα προκειμένου να γίνει κίνηση για την αγορά του.

Ας μην ξεχνάμε, πως την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έκανε ανάλογη κίνηση, με την αγορά του Ρομπέρτο (καταβάλλοντας τότε ένα πολύ σημαντικό ποσό που ξεπέρασε τα 4,5 εκατ. ευρώ), δεν έκανε απόσβεση της επένδυσης του, αφού ο Ισπανός τερματοφύλακας ποτέ προσέλκυσε το αναμενόμενο ενδιαφέρον – και τα εκτιμώμενα χρήματα… - φεύγοντας τελικά από τον Πειραιά «ζημιώνοντας» τελικά το ταμείο του Ολυμπιακού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φούντωσαν ξανά οι φήμες - Η... υπέρβαση της υπέρβασης για Μπεργκ - 5 εκατ. στον ΠΑΟ για 33χρονο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags