Facebook Pixel Τρομερά λεφτά για τον «φονιά» στον Ολυμπιακό - Έρχεται με 2 εκατ. ο Σοριάνο - Τι ισχύει για Φακούντο Φερέιρα
| 2018-12-07 13:02:00

Τρομερά λεφτά για τον «φονιά» στον Ολυμπιακό - Έρχεται με 2 εκατ. και πάνω - Τρελαίνει top όνομα

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερά λεφτά για τον «φονιά» στον Ολυμπιακό - Έρχεται με 2 εκατ. και πάνω - Τρελαίνει top όνομα

Πού «χτυπούν» οι Πειραιώτες. Φρέσκο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. 

Και η παρέλαση ονομάτων για την επίθεση του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Σημερινό στα πρωτοσέλιδα, αυτό του Ζόναταν Σοριάνο (φωτό), του πολύπειρου Ισπανού επιθετικού, ο οποίος έχοντας «φτιάξει» για χρόνια το όνομα του στην μόνιμη πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ, μετακόμισε  πριν έναν χρόνο στην Κίνα και στην Μπεϊζίνγκ, από την οποία όμως πρόσφατα έμεινε ελεύθερος

Ο 33χρονος λοιπόν Καταλανός επιθετικός φέρεται όχι απλώς να εξετάζεται, αλλά και να αρέσει πολύ στους «ερυθρόλευκους». Και αυτό, παρά το τσουχτερό κασέ του, που ακόμη και στην ηλικία που βρίσκεται (αλλά και τα χρήματα που έχει βγάλει στη διάρκεια της καριέρας του) προσεγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Κόντρα στην… τάση, το sportdog θα διαφοροποιηθεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του, δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή προσέγγιση από τον Ολυμπιακό της πλευράς Σοριάνο (εκπροσωπείται από τον διάσημο Καταλανό ατζέντη, Χοσέ Μαρία Ορόμπιτγκ), αλλά και επίσης, ο ίδιος ο Σοριάνο δεν είναι θετικός (για διάφορους λόγους) να έρθει στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Αλμυρός» ο Φακούντο

Οσο για τον Φακούντο Φερέιρα, τον Αργεντινό επιθετικό της Μπενφίκα; Όπως επισημάναμε και χτες, παραχωρείται από τους Λουζιτανούς, αφού δεν «έπιασε» εκεί στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στη Λισαβώνα. «Κανάλια» (διάφορων μορφών) που μπορούν να προωθήσουν την περίπτωση του στον Ολυμπιακό υπάρχουν αρκετά (και ένα εξ αυτών, αφορά και τον Πέδρο Μαρτίνς), ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης είναι «τσιμπήμενα».

Η Μπενφίκα θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του του Αργεντινού (+2 εκατ. ευρώ) και δεν είναι διατεθειμένη να κάνει… διευκολύνσεις, δεδομένα ένας δανεισμός ως το τέλος της σεζόν θα κόστιζε στον Ολυμπιακό πολλά χρήματα, ωστόσο είναι κάτι που σε συνδυασμό με μια εφικτή, ανάλογη του Χασάν (για παράδειγμα) καλοκαιρινή ρήτρα αγοράς του Φερέιρα από τους «ερυθρόλευκους», ίσως να διευκόλυνε την όλη υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση, το όνομα του 27χρονου λατινοαμερικάνου είναι ένα από τα «υπαρκτά» της αναζήτησης του Ολυμπιακού, η οποία πάντως – να επισημανθεί εκ νέου – ακόμη δεν έχει φτάσει ούτε καν σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, παρά μόνο διερευνητικών κρούσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο: Εκεί θα κάνει σκάουτινγκ ο Ολυμπιακός - Θα τραβάς τα μαλλιά σου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags