Facebook Pixel Πρόβλημα στον "άσσο" ο Παναθηναϊκός - Θέλει Σιαμπάνη από ΠΑΟΚ ο Νταμπίζας
| 2018-12-08 10:55:00

Αποκάλυψη-βόμβα: Τρελό «ντου» Νταμπίζα - «Αρπάζει» ταλεντάρα από κορυφαία ελληνική ομάδα;

του Νίκου Στεργίου
Αποκάλυψη-βόμβα: Τρελό «ντου» Νταμπίζα - «Αρπάζει» ταλεντάρα από κορυφαία ελληνική ομάδα;

Κίνηση-φωτιά ετοιμάζουν στο Τριφύλλι. Ποιον θέλουν να «κλέψουν»;

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Κότσαρη, ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και το διάστημα της αποθεραπείας του εκτιμάται τουλάχιστον στους τρεις μήνες, φαίνεται πως υποχρεώνει σε αναπροσαρμογή των πλάνων του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος είναι πως οι «πράσινοι» έχουν μείνει πλέον με μοναδική εναλλακτική στην εστία, πίσω από τον Σωκράτη Διούδη, τον 19χρονο ταλαντούχο, πλην όμως παντελώς άπειρο σε επαγγελματικό επίπεδο, Νίκο Χριστογεώργο. Και αυτό γιατί, και ο μέχρι πρότινος τρίτος στην ιεραρχία, ο Βασίλης Ξενόπουλος, ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από πρόβλημα στον ώμο, πρόβλημα που δεν φαίνεται να επιλύεται στο άμεσο μέλλον.

Τι σημαίνει λοιπόν πρακτικά αυτή η κατάσταση; Πως ίσως ο Νίκος Νταμπίζας θα πρέπει να βγει στην αγορά για αναζήτηση τερματοφύλακα. Γνωστοί οι μεταγραφικοί περιορισμοί που έχουν επιβληθεί στον Παναθηναϊκό και φυσικά ισχύουν και στην επερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, γνωστή και η πρακτικά ελάχιστη διαθεσιμότητα πόρων για οποιαδήποτε κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ.

Ωστόσο, εφόσον προφανώς προκύπτει πλέον ανάγκη στην εστία, λογικό είναι να αναζητηθεί κάποια λύση στο πρόβλημα, η οποία και ίσως προέρχεται από το… παρελθόν. Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για τη μετακόμιση του Εργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό, στο τραπέζι των συζητήσεων είχε πέσει και το όνομα του 19χρονου τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάριου Σιαμπάνη.

Ιδιαίτερα ταλαντούχος, διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν έχει βρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής, κόντρα ακόμη και στην επιθυμία των ανθρώπων των Κυπελλούχων Ελλάδας, οι οποίοι θέλουν να του δώσουν αγωνιστικά λεπτά συμβάλλοντας έτσι στην ταχύτερη εξέλιξη του.

Το συμβόλαιο του Σιαμπάνη ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως θα είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα του από την Πρωτοχρονιά, κάτι που ίσως διευκολύνει την όποια διαπραγμάτευση ενδεχομένως επιχειρήσει ξανά ο Παναθηναϊκός.

Το ερωτηματικό βέβαια είναι τι θέλει να κάνει ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος φέρεται απογοητευμένος από την (μη) αξιοποίηση του στον ΠΑΟΚ, οπότε δύσκολα θα συναινούσε σε μια ανανέωση συμβολαίου με την προοπτική του κατοπινού δανεισμού στον Παναθηναϊκό, ειδικά από την στιγμή που μόνος του μπορεί να επιλέξει ό,τι θεωρεί ο ίδιος καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρα τους εν όψει καλοκαιριού. Αυτό βέβαια, δεν «εξυπηρετεί» την άμεση ανάγκη του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tρελαμένος ο Δημήτρης - Έτσι το γυρίζει - Τι κάνει με Πασκουάλ - Σκάνε αποχωρήσεις και μεταγραφές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags