Facebook Pixel «Κόλαση» στον Ολυμπιακό - Ονόματα που ανάβουν φωτιές - Όλα στη φόρα πριν σκάσει η «βόμβα»
| 2018-12-08 13:27:00

«Κόλαση» στον Ολυμπιακό - Ονόματα που ανάβουν φωτιές - Όλα στη φόρα πριν σκάσει το «μπαμ»

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κόλαση» στον Ολυμπιακό - Ονόματα που ανάβουν φωτιές - Όλα στη φόρα πριν σκάσει το «μπαμ»

Επτά «killers» για τον Θρύλο. Παίζεται χοντρό παιχνίδι. Μόνο εδώ.

Ακόμη μια μέρα με γεμάτα πρωτοσέλιδα από τους φερόμενους ως υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τον Ολυμπιακό. Επτά διαφορετικά ονόματα φιλοξενούνται στον σημερινό Τύπο, κανένα δεν είναι «καινούργιο», χρήσιμη σίγουρα μια επισκόπηση των δεδομένων κάθε μιας περίπτωσης.

Απαραίτητη υποσημείωση: οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κατασταλάξει στον εκλεκτό τους. Δεν έχουν κάνει καν ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με κανέναν. Ρωτάνε, μαθαίνουν, προσαρμόζουν τα πλάνα τους, τα οποία και θα αρχίσουν να υλοποιούνται μετά το ματς της Πέμπτη με τη Μίλαν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Εχουμε και λέμε λοιπόν: Νέλσον Ολιβέιρα. Αρκετός ο ανταγωνισμός, εκ των πραγμάτων ανεβάζει και την τιμή του φορ της Νόριτς, στα (σοβαρά) μειονεκτήματα του το γεγονός πως είναι ανενεργός, χωρίς λεπτό συμμετοχής από τον Μάιο.

Σοριάνο: παρότι κυκλοφορεί ελεύθερος είναι μια πανάκριβη, από άποψη συμβολαίου περίπτωση, δεν είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα, ενώ δεν βοηθάει και το μανατζερικό background του.

Φερέιρα: χαίρει της προτίμησης του Μαρτίνς, η Μπενφίκα δεδομένα τον παραχωρεί, αυτό όμως δεν τον καθιστά (παρότι ο μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση του στον Ολυμπιακό είναι ο ίδιος που τον πήγε στους Λουζιτανούς και ο ίδιος που εκπροσωπεί τον Πέδρο Μαρτίνς) εύκολη ή έστω φτηνή περίπτωση, ειδικά από την στιγμή που οι «αετοί» φέρονται να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Αργεντινό επιθετικό ως έμψυχο αντάλλαγμα σε δικές τους, μεταγραφικές αναζητήσεις.

Μοντέρο: γράφτηκε χτες στην Πορτογαλία το όνομα του, για διάφορους λόγους είναι μια περίπτωση που σε πρώτη ανάγνωση δεν μοιάζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Σολδάδο: φευγάτος από τη Φενερμπαχτσέ, χωρίς όμως ιδιαίτερη… ζέση να τη διευκολύνει στη λύση του συμβολαίου του (3,5 εκατ. ευρώ του αποφέρει ετησίως), ακόμη και αν βρεθεί άκρη με τα «καναρίνια», ο πολύπειρος Ισπανός φορ δεν φέρεται να έχει την Ελλάδα μεταξύ των αγαπημένων του προορισμών για τη συνέχεια της καριέρας του.

Σωτηρίου: είχε απασχολήσει και παλαιότερα τον Ολυμπιακό ο Κύπριος φορ, πλέον στην Κοπεγχάγη και σίγουρα όχι μεταξύ των προτεραιοτήτων στην αναζήτηση των «ερυθρόλευκων».

Μπέριτς: το όνομα του δημοσιεύτηκε χτες. Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στη Σεντ Ετιέν ο διεθνής Σλοβένος, παραχωρείται από τους «στεφανουά», στα θετικά ότι λήγει το συμβόλαιο του τον προσεχή Ιούνιο, στα αρνητικά ότι δεν έχει ούτε παιχνίδια ούτε και το γκολ στις τέσσερις τελευταίες του σεζόν.

Μήτρογλου: σταθερά συντηρείται το όνομα του τόσο στον ελληνικό όσο και στον γαλλικό Τύπο. Αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει και κάτι. Πανάκριβος ακόμη και για δανεισμό ο «Μητρογκόλ» (έχει να παίρνει για το υπόλοιπο της σεζόν κάτι περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ), η Μαρσέιγ συζητάει, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί, αλλά μέχρι στιγμής, ως εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: «Χτυπάει» σούπερ παίκτη από τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Τον παίρνει ως ελεύθερο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags