Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασταμάτητος με Παράσχο – Νίκησε και τον ΠΑΣ στο 90΄ο Αστέρας!
| 2018-12-08 19:10:00

Ασταμάτητος με Παράσχο – Νίκησε και τον ΠΑΣ στο 90΄ο Αστέρας!

Sportdog Team
Ασταμάτητος με Παράσχο – Νίκησε και τον ΠΑΣ στο 90΄ο Αστέρας!

Με γκολ του Φερνάντεθ πήρε τη νίκη με 1-0.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, καθώς έστω και δύσκολα, επιβλήθηκε 1-0 του μαχητικού ΠΑΣ Γιάννινα με τον Φερνάντεθ να γίνει ο… ήρωας της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας το «χρυσό γκολ» στο 90’!

Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας έφτασε τους 15 βαθμούς και σιγά – σιγά απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο ΠΑΣ παρέμεινε στους 11 βαθμούς και σε δύσκολη θέση.

Το παιχνίδι πάντως είχε πολύ καλό ρυθμό και ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, βάσει τη συνολική εικόνα της αναμέτρησης, να ήταν μία ισοπαλία με γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στα προγνωστικά, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και πιέζοντας τον αντίπαλό τους ψηλά, κατάφεραν να πάρουν την κυκλοφορία και να γίνουν απειλητικοί. Ο ΠΑΣ πάταγε εύκολα περιοχή και κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ, με τον Κρίζμαν στο 8’ και στο 17’, αλλά και με τους Ξύδα και Αθανασιάδη στο 14’ και στο 41’. Ο Αστέρας ήταν φανερό πως… δεν πατούσε καλά και μόνο μετά το εικοσάλεπτο άρχισε να ισορροπεί το ματς, χωρίς όμως να έχει φάσεις για γκολ.

Στην επανάληψη το ματς ήρθε τούμπα, οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή και ο ΠΑΣ οπισθοχώρησε σε θέση άμυνας. Στην πρώτη τους καλή ευκαιρία ο Μανιάς αστόχησε από καλή θέση στο 47΄, ενώ οι Αρκάδες απείλησαν και με τον Κώτσιρα στο 67΄.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν το ίδιο απειλητικοί όπως στο πρώτο 45λεπτο, ενώ έγιναν και πιο ευάλωτοι αμυντικά και το πλήρωσαν με το γκολ του Φερνάντεθ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, που έδωσε την τρίτη σερί νίκη στον Αστέρα επί των ημερών του Παράσχου στον πάγκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος (85' Δουβίκας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (60' Φερνάντεςζ), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς (90'+2' Μπελόκ).

ΠΑΣ (Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (63' Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Ξυδάς (88' Μυστακίδης), Σιόντης (83' Σκόνδρας), Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags