Facebook Pixel Τι θα κάνει με το μέλλον του ο Κώστας Κατσουράνης
| 2018-12-09 08:40:00

Ψήνεται τρελό «μπαμ» με Κατσουράνη - Εκεί παίρνει... μεταγραφή; - Θα γίνει... μακελειό!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ψήνεται τρελό «μπαμ» με Κατσουράνη - Εκεί παίρνει... μεταγραφή; - Θα γίνει... μακελειό!

Φούντωσαν οι φήμες για τον παλαίμαχο άσο. Τι ακούγεται;

Ο Κώστας Κατσουράνης παραιτήθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Παναχαϊκής λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τη διοίκηση, αποχαιρετώντας την αχαϊκή ομάδα μετά από δυόμιση χρόνια.

Ήδη στη μανατζερική πιάτσα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες για το μέλλον του παλαίμαχου άσου, ενώ πολλοί συνδέουν τον «Κατσούρ» με την Εθνική Ελλάδας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε σε νέα εποχή μετά την απομάκρυνση του Μίχαελ Σκίμπε και επιχειρεί «restart» με τον Άγγελο Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία και τον Άγγελο Μπασινά στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Οι διοικούντες της ΕΠΟ ψάχνουν να επανδρώσουν την Εθνική με νέα στελέχη, ενώ πάντοτε βρίσκονται στα υπ’ όψιν παλαίμαχοι παίκτες, με χαρακτηριστικά παραδείγματα εσχάτως τον Μπασινά, αλλά και τους Βρύζα, Καραγκούνη, Φύσσα στο παρελθόν.

Ο Κατσουράνης έχει προσφέρει πάρα πολλά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με πολυετή παρουσία 116 συμμετοχές και θεωρείται από πολλούς ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει την Εθνική με την εμπειρία του.

Από τη στιγμή που κυκλοφορεί ελεύθερος, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στη «γαλανόλευκη», αν και είναι νωρίς ακόμα για προβλέψεις.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει, παράλληλα, η τηλεοπτική παρουσία του Κατσουράνη στο πλευρό του Ντέμη Νικολαϊδη και το αν αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει «κόλλημα» σε ενδεχόμενη συνεργασία του με την Εθνική.

ΔΕΙΤΕ όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags