Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κiller on fire, αχρείαστος ο τσαμπουκάς, δεν παίζει ΑΕΚ ο... - Αυτό μου είπε ο Αντρέ Σιμόες»!
| 2018-12-09 12:00:00

«Κiller on fire, αχρείαστος ο τσαμπουκάς, δεν παίζει ΑΕΚ ο... - Αυτό μου είπε ο Αντρέ Σιμόες»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Κiller on fire, αχρείαστος ο τσαμπουκάς, δεν παίζει ΑΕΚ ο... - Αυτό μου είπε ο Αντρέ Σιμόες»!

Κιτρινόμαυρος ρεπόρτερ τα λέει όλα στο Sportdog. Μην το χάσεις!

Την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία ανέλυσε ο Ερρίκος Σουλολάρι. Ο ρεπόρτερ του aek-live.gr μίλησε στο sportdog για την εύκολη νίκη της Ένωσης, αποθέωσε τον Πόνσε και όσους είχαν μεγάλη συμμετοχή στην κιτρινόμαυρη επικράτηση, όπως ο Μάνταλος και ο Μπογέ. Παράλληλα αναφέρθηκε στην επιτακτικότητα της μεταγραφής χαφ και αποκάλυψε τι του είπε ο Σιμόες.

Διαβάστε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Σε ένα ακόμα παιχνίδι έσπασαν τα δοκάρια για την ΑΕΚ...

«Είναι στο dna της ΑΕΚ αυτό. Το λέει και ο ύμνος».

Τι παρατήρησες στο παιχνίδι με τη Λαμία;

«Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ καλή. Ο Πόνσε αποδεικνύεται, ότι είναι κερδοφόρο λαχείο για την Ένωση. Είναι ένας πραγματικός κίλερ. Σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις που δημιουργήθηκαν. Αν δεν ήταν ο Σαράνοφ θα είχε κάνει χατ τρικ ο Αργεντινός, ο οποίος έτρεχε συνεχώς μέχρι το 90' κάτι που δείχνει, ότι θέλει να προσφέρει. Επίσης καλός ήταν και ο Μπογέ που δείχνει, ότι παίζει καλύτερα στην αριστερή πτέρυγα. Στο δεύτερο τον είδαμε δεξιά που κάπως χάθηκε. Σίγουρα κρατάμε και την παρουσία του Πέτρου Μάνταλου. Και τα δύο γκολ προήλθαν από τα πόδια του. Ο αρχηγός δείχνει ότι λειτουργεί καλύτερα ως επιτελικός μέσος. Παίζει χωρίς άγχος πάνω του. Κρατάμε και τον Αλμπάνη που μπήκε διψασμένος. Πήγε να βάλει ένα πολύ εντυπωσιακο γκολ στο τέλος με το δοκάρι που είχε».

Διαπιστώθηκε, ότι ο Μάνταλος είχε καλή συνεργασία σε αυτό το ματς με τον Πόνσε...

«Όντως, συνδυάστηκαν πολύ καλά οι δυο τους. Και με τον Μπογέ. Αυτή η τριάδα τα πήγε πολύ καλά. Και ο Κλωναρίδης ήταν θετικός. Έδινε ταχύτητα στην ομάδα, έβγαινε μπροστά. Τη διαφορά όμως έκανε ο Πόνσε που ήταν και ο MVP. Ήταν on fire».

Τον Ουζουνίδη πώς τον είδες;

«Κατέβασε καλή ενδεκάδα. Του βγήκαν και οι αλλαγές. Άφησε τον Μπογέ να παίξει πρώτη φορά 90 λεπτά και να πάρει ρυθμό. Επίσης είδαμε πάλι τον Τσόσιτς να μπαίνει ως αλλαγή για να παίρνει κάρτα κατευθείαν με αχρείαστο φάουλ. Μπήκε με νεύρα, δείχνει, ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ψυχολογικά έτοιμος. Έκανε ας το πούμε... τσαμπουκά με το που μπήκε».

Σε αυτό το παιχνίδι βγήκαν αναγκαστικά δύο χαφ, ο Άλεφ με τον Γαλανόπουλο. Θεωρείς ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη απόκτησης μέσου τον Γενάρη;

«Αυτό είναι δεδομένο. Μέχρι να φύγει ο Άλεφ η ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ καλή στο κέντρο. Ο Βραζιλιάνος δείχνει να αποκτά ρυθμό. Από τη στιγμή που έφυγε και μπήκε ο Μοράν η Ένωση έχασε το κέντρο. Αυτό και αν δείχνει πολλά. Άλεφ και Γαλανόπουλος τα πήγαν πάρα πολύ καλά μαζί».

Πώς είδες τον Βασιλαντωνόπουλο στη Λαμία; Μπορεί να παίξει καλά;

«Ήταν πολύ καλός στη δεξιά πτέρυγα. Αν δεν φύγει ο Γκάλο και με τον Μπακάκη στην εξίσωση, θεωρώ δύσκολο να παίζει στην ΑΕΚ. Τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή. Πάει πολύ καλά όμως με τη Λαμία».

Έχεις κάποιο άλλο ντεσού από την αναμέτρηση;

«Ναι. Στα επίσημα ο μόνος από τους κομμένους που ήταν παρών ήταν ο Αντρέ Σιμόες, με τον οποίο είχα μία συζήτηση. Ήταν λίγο λυπημένος. Τον στενοχωρούσε που ήταν στις κερκίδες. Οι δημοσιογράφοι του ευχηθήκαμε καλή τύχη όπου και να πάει. Τίμησε την ομάδα. Ήταν πολύ ευχάριστος. Μιλούσε με τον κόσμο που του έδειξε αγάπη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags