Facebook Pixel Tα... πήρε κρανίο ο Νταμπίζας με την τριάρα από τον ΟΦΗ - Αυτός σώζει τον Παναθηναϊκό
| 2018-12-09 20:15:00

Tα... πήρε κρανίο ο Νταμπίζας με την τριάρα - Τσίτα τα γκάζια για το «μπαμ» που αλλάζει τα πάντα

του Νίκου Στεργίου
Tα... πήρε κρανίο ο Νταμπίζας με την τριάρα - Τσίτα τα γκάζια για το «μπαμ» που αλλάζει τα πάντα

Έρχεται με φόρα και... σώζει τον ΠΑΟ. Αποκάλυψη τώρα!

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερη του εμφάνιση στην Κρήτη και έχασε σχετικά εύκολα από τον ΟΦΗ με 3-1, παρουσιάζοντας σημαντικά προβλήματα στην άμυνα. Οι Πράσινοι ήταν καλοί στην επίθεση, αλλά και στη δημιουργία, όμως στα μετόπισθεν σε πολλές φάσεις υπήρξε… τρικυμία.

Τα λάθη του Τριφυλλιού παραδέχθηκε άλλωστε και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν έψαξε για δικαιολογίες σχετικά με τη δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο κόουτς τόνισε πως τη Δευτέρα θα υπάρξει συζήτηση στο Κορωπί για τη σημερινή εμφάνιση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog με τη νέα εβδομάδα οι Πράσινοι θα… φορτσάρουν για τη μεταγραφή που ψάχνουν ενόψει Γενάρη.

Σύμφωνα, άλλωστε, με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportdog, οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας εδώ και καιρό έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο έναν Έλληνα αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Όπως σας γράφαμε και πρόσφατα, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει κάνει τις πρώτες επαφές μαζί του και προσπαθεί ώστε να τον φέρει στην Ελλάδα ως δανεικό. Δεν πρόκειται, πάντως, για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, περίπτωση που επίσης αρέσει στο Τριφύλλι, όμως είναι αρκετά δύσκολη για την ώρα.  

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας, ώστε να προσθέσουν ποιότητα και παράλληλα να… ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας άσος που βρίσκεται πρώτος στη σχετική λίστα, είναι αυτός που μπορεί να «τραβήξει» την ομάδα προς τα πάνω σε αυτό τον τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό - Τον θέλει κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα - Όλο το ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags