Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φωτιές» Βαρούχα για ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ - «Έγκυρο γκολ στην Ξάνθη - Κόκκινη και πέναλτι στην Τούμπα» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-12-09 23:24:00

«Φωτιές» Βαρούχα για ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ - «Έγκυρο γκολ στην Ξάνθη - Κόκκινη και πέναλτι στην Τούμπα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Φωτιές» Βαρούχα για ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ - «Έγκυρο γκολ στην Ξάνθη - Κόκκινη και πέναλτι στην Τούμπα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν δίκιο που… φωνάζουν οι Πειραιώτες και ο Κούγιας;

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει για την διαιτησία του Αθανάσιου Τζήλου στο παιχνίδι Ξάνθη – Ολυμπιακός (1-1) και ο Παναγιώτης Βαρούχας έδωσε απαντήσεις σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης στην «Αθλητική Κυριακή».

Ο καθηγητής διαιτητής ανέφερε πως από τα πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός, δεν υπάρχει παράβαση για χέρι στο 33’, αλλά υπάρχει τράβηγμα στον Σισέ από τον Λισγάρα στο 41’!

Επίσης, για την κόκκινη στον Ποντένσε, σημείωσε πως η πρώτη κίτρινη είναι σωστή (και συμπλήρωσε πως λανθασμένα φώναξαν για κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης), όπως και η κόκκινη στο 78’. Μάλιστα, εξήγησε πως ασχέτως αν βρίσκει ή όχι ο Πορτογάλος τον αντίπαλό του, καλώς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά θα έπρεπει να δει κάρτα και ο Κάστρο που τον παρεμπόδισε να εκτελέσει το φάουλ.

Από εκεί και πέρα, ο Βαρούχας σχολίασε πως το γκολ του Ολυμπιακού είναι κανονικό και δεν υπάρχει οφσάιντ, ενώ συμπλήρωσε πως στο φινάλε θα έπρεπε να αποβληθούν ο Σισέ από τους Ερυθρολεύκους και ο Κασάδο της Ξάνθης.

Τέλος, ο παλαίμαχος διαιτητής σχολίασε και τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ΠΑΟΚ-AΕΛ (2-1), όπου σημείωσε πως είναι σωστή η απόφαση για πέναλτι και κόκκινη στο 1-0 του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aδιανόητο: Κάνει «όργια» και ο ΠΑΟΚ τον χάνει - «Αρπαγή» με 3 εκατ. ευρώ - Θα τρελαθεί ο κόσμος
 




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags