Facebook Pixel Απίθανα πράγματα στην ΑΕΚ - Το φυσάνε και δεν κρυώνει με Άλεφ - Δεν το πιστεύει ο Ουζουνίδης
| 2018-12-10 11:41:00

Απίθανα πράγματα στην ΑΕΚ - Το φυσάνε και δεν κρυώνει - «Άφωνος» ο Μαρίνος - Τι κάνει ο Τίγρης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανα πράγματα στην ΑΕΚ - Το φυσάνε και δεν κρυώνει - «Άφωνος» ο Μαρίνος - Τι κάνει ο Τίγρης

Πώς την πάτησαν οι Κιτρινόμαυροι. Θα «καθαρίσει» το αφεντικό;

Τραυματίας αποχώρησε από το προχτεσινό ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία ο Αλεφ. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των πρωταθλητών - κι ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες αναμένεται να υποβληθεί - ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη κάκωση στον αριστερό δικέφαλο, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία περίπου 10-15 ημερών από την αγωνιστική δράση. 

Με τη λειψανδρία στο κέντρο της Ενωσης, το πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι πολύ σημαντικό, αρχής γενομένης από το αυριανό τελευταίο ματς της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπενφίκα.

Ενδεικτικό πάντως αυτής ακριβώς της λειψανδρίας, μετά την απόφαση που πάρθηκε να τεθεί εκτός ομάδας ο Αντρέ Σιμόες, είναι πως ο Αλεφ, καιρό τώρα, δεν έκρυβε πως ένιωθε ενοχλήσεις ακριβώς στο σημείο που τραυματίστηκε (στους δικεφάλους τους δηλαδή), ωστόσο παρά την προσπάθεια να προστατευτεί, η έλλειψη εναλλακτικών επιλογών στο κέντρο της ΑΕΚ, δεν το επέτρεψαν και το κακό (έστω και περιορισμένης τελικά έκτασης) δεν αποτράπηκε.

Πάντως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που υπάρχει στα χαφ, μιας και, όπως λέγεται, είναι θέμα χρόνου η Ένωση να κλείσει παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στην ΑΕΚ - Τρέχουν οι εξελίξεις, «τελειώνουν» ακόμα δύο Έλληνες - Δε φαντάζεστε ποιοι είναι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags