Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα για όλα με Μπάτε ο ΠΑΟΚ - Παίζει ή όχι ο Πέλκας;
| 2018-12-10 15:49:00

Όλα για όλα με Μπάτε ο ΠΑΟΚ - Παίζει ή όχι ο Πέλκας;

Sportdog Team
Όλα για όλα με Μπάτε ο ΠΑΟΚ - Παίζει ή όχι ο Πέλκας;

Πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Έλληνα άσο.

Με τον Δημήτρη Πέλκα στην αποστολή του θα αντιμετωπίσει την Μπάτε Μπορίσοφ ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο από αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση με τους Λευκορώσους στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ ανήκει πλέον στο παρελθόν και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στρέφει την προσοχή του σε έναν ακόμα τελικό. 

Ο Δικέφαλος υποδέχεται την Πέμπτη (13.12, 19:55) την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και θέλει μόνο νίκη, για να περιμένει το δώρο της Τσέλσι και να πάρει την πρόκριση στους 32 του φετινού UEFA Europa League.

Η προετοιμασία της ομάδας για την μάχη της Τούμπας κόντρα στους Λευκορώσους ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και ασχολήθηκαν κυρίως με την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε ατομικό και από αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, με το ιατρικό δελτίο να μην έχει κάποιο άλλο όνομα.

Την Τρίτη (11.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags