Facebook Pixel «Μπαλωθιές»: «Αντρικό αυτό που έκανε ο Ποτουρίδης - Καλύτερος ο Ολυμπιακός, πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»
| 2018-12-10 15:52:00

«Μπαλωθιές»: «Αντρικό αυτό που έκανε ο Ποτουρίδης - Καλύτερος ο Ολυμπιακός, πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

του Γιώργου Κτενά
«Μπαλωθιές»: «Αντρικό αυτό που έκανε ο Ποτουρίδης - Καλύτερος ο Ολυμπιακός, πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Ρεπόρτερ ΟΦΗ: «Έτσι τους τρελάναμε - Γίναμε... Παναθηναϊκός».

Στο γεγονός ότι ο ΟΦΗ ήταν ψυχωμένος εναντίον του Παναθηναϊκού και πίεσε πολύ τους Πράσινους, στάθηκε σε δηλώσεις του στο Sportdog ο Μανώλης Σαρρής.

Ο δημοσιογράφος του gentikoule.gr σχολίασε ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος νίκησε κατά κράτος τον Γιώργο Δώνη, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Σωκράτης Διούδης και οι αμυντικοί του πέταξαν πάνω από 15 φορές όπως-όπως την μπάλα εκτός γηπέδου.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις 4 μεγάλες ομάδες που έχει αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ, χαρακτηρίζοντας ως φαβορί τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Αυτό που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, ήταν το πρέσινγκ του κρητικού συλλόγου προς τους Πράσινους. Σε κάθε μονομαχία πήγαιναν 3 παίκτες του ΟΦΗ εναντίον ενός του Παναθηναϊκού. Ο Παπαδόπουλος νίκησε κατά κράτος τον Γιώργο Δώνη. Ήταν πολύ διαβασμένος, κι αυτό φάνηκε από την πίεση που άσκησε η ομάδα του ανάμεσα στα χαφ και την τριάδα των στόπερ του Παναθηναϊκού. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Διούδης και η τριάδα των στόπερ πέταξαν την μπάλα όπως-όπως πάνω από 15 φορές. Τους τρέλανε στο τρέξιμο ο ΟΦΗ», ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τη φάση που φωνάζει ο Παναθηναϊκός και άρχισε το 3ο γκολ των Κρητικών:

«Θα χαρακτήριζα τη φάση με το τάκλιν του Ποτουρίδη πάνω στον Μπουζούκη ως ένα αντρικό τάκλιν. Επειδή η συγκεκριμένη φάση έγινε κάτω από εκεί που κάθομαι, μπορώ να σας μεταφέρω ότι δείχνει όλο το ματς. Το πάθος που είχε ο ΟΦΗ, ο τρόπος που μπαίνει στη φάση ο Ποτουρίδης, δείχνει τη δύναμη και το πάθος των παικτών».

Ο ΟΦΗ δηλαδή «ντύθηκε» Παναθηναϊκός και κέρδισε το ματς;

«Με τον τρόπο που έπαιξε ο ΟΦΗ έγινε Παναθηναϊκός. Όπως ο Παναθηναϊκός στα καλά του παιχνίδια πρέσαρε και δεν άφηνε τον αντίπαλο να πάρει ανάσα, έτσι έκανε και ο ΟΦΗ. Θεωρώ ότι το πρέσινγκ έκανε τη διαφορά. Θέλω να σημειώσω και κάτι ακόμα, όμως: Παρά το γεγονός ότι υπάρχει έχθρα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, δεν έγινε το παραμικρό στο γήπεδο πέρα από κάποια συνθήματα που ακούστηκαν. Πριν από το ματς ο Πουρσανίδης περίμενε στην είσοδο όλα τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού και τους χαιρέτισε έναν προς έναν».

Ποιον παίκτη του ΟΦΗ και ποιον του Παναθηναϊκού ξεχώρισε για την απόδοσή του;

«Από τον ΟΦΗ έκανε τρομερό παιχνίδι ο Μεγιάδο. Γενικά δεν υστέρησε κανείς. Από τον Παναθηναϊκό, από την άλλη πλευρά, δε νομίζω ότι ξεχώρισε κανείς. Μόνο ο Κάτσε λίγο αλλά και αυτός με εξάρσεις».

Ο ΟΦΗ έχει παίξει με όλους τους μεγάλους του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Ποια ομάδα έχεις ξεχωρίσει;

«Την καλύτερη εμφάνιση την έκανε ο Ολυμπιακός εναντίον του ΟΦΗ και αμέσως μετά ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 30΄, ήταν αλλιώς. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από όλες τις ομάδες, ήταν καθαρά θέμα τύχης το αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα για τον ΟΦΗ. Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου θεωρώ ότι είναι ο ΠΑΟΚ, λόγω και του βαθμολογικού προβαδίσματος που έχει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags