Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστροφή στις νίκες για Παναιτωλικό - «Βύθισε» τον Απόλλωνα και... καλοβλέπει 5άδα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-12-10 20:55:00

Επιστροφή στις νίκες για Παναιτωλικό - «Βύθισε» τον Απόλλωνα και... καλοβλέπει 5άδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επιστροφή στις νίκες για Παναιτωλικό - «Βύθισε» τον Απόλλωνα και... καλοβλέπει 5άδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ σημαντική νίκη με 2-1 για τους Αγρινιώτες.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 στο Αγρίνιο. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έφτασε τους 18 βαθμούς, μόλις έναν πόντο κάτω από Παναθηναϊκό, Άρη και Ξάνθη, που βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση και πήρε άμεσα προβάδισμα με 2-0. Μόλις στο 3' ο Μπαρμπόσα άνοιξε το σκορ με κοντινή προσπάθεια ενώ στο 25' ο Μοράρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ωραίο δεξί πλασέ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Απόλλων Σμύρνης παρουσιάστηκε ανεβασμένος στο δεύτερο μέρος, μειώνοντας στο 47' με πλασέ του Τομάς έπειτα από ωραία κάθετη πάσα. Ο Απόλλων σπάταλησε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, με τον Ακόστα στο 56' και τον Τζανετόπουλος στο 81', με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση και να μείνει στους 2 βαθμούς στη φετινή Superleague.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Μαλής, Άργκους, Ντίας, Λουσέρο, Μανά (68’ Λιάβας), Ουίλιαν Μπαρμπόσα (85’ Τσιγγάρας), Μοράρ (60’ Μάζουρεκ), Καμαρά

Στον πάγκο έμειναν οι: Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Αγροδήμος

Απόλλωνας: Χουάντερσον, Τζανετόπουλος, Κοντοές, Λούκιτς, Οριουέλα, Ακόστα (66’ Φόνζι), Κονέ, Γκίνο (46’ Ντούρσο), Μπεντινέλι, Τριάδης (35’ Ντεφεντερίκο), Ελ Χέλβε

Στον πάγκο έμειναν οι: Βάσιτς, Βαφέας, Πέδρο, Γκαρός

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags