Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις Σέλουκ για Τουρέ: «Γι’ αυτό έφυγε, τι ζήτησε από τον Μαρινάκη – Τόσα λεφτά πήρε»
| 2018-12-11 22:11:00

Αποκαλύψεις Σέλουκ για Τουρέ: «Γι’ αυτό έφυγε, τι ζήτησε από τον Μαρινάκη – Τόσα λεφτά πήρε»

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Σέλουκ για Τουρέ: «Γι’ αυτό έφυγε, τι ζήτησε από τον Μαρινάκη – Τόσα λεφτά πήρε»

Σε ποιους τα… έχωσε, τι είπε για την επόμενη ομάδα του.

Ο Ντμίτρι Σέλουκ… δεν κρατήθηκε και λίγες ώρες μετά το επίσημο διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Γιάγια Τουρέ, έδωσε τη δική του εξήγηση για αυτή την εξέλιξη.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα sport24.ru, ο μάνατζερ του Ιβοριανού άσου, τόνισε πως δεν τον στήριξαν στον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε ζήτησε ο ίδιος ο παίκτης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να καταγγείλει τη σύμβασή τους!

«Ο Γιάγια Τουρέ δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ περισσότερο απ’ ότι προέβλεπαν οι τρεις μήνες, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος που έμεινε στον Ολυμπιακό. Επιπλέον για τις 11 μέρες του Δεκεμβρίου δεν ζήτησε τίποτα από τον Ολυμπιακό. Αυτό δείχνει πως δεν πήγε στον Πειραιά για τα χρήματα, αλλά για να βοηθήσει πραγματικά το κλαμπ με διάφορους τρόπους», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σέλουκ.

Στη συνέχεια ο Σέλουκ τόνισε πως ο Γιάγια Τουρέ δεν τα βρήκε όπως θα τα ήθελε, πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό«Πολλά απ’ όσα περιμέναμε δεν ήταν έτσι όπως τα θέλαμε. Ο Γιάγια είναι απογοητευμένος και έκανε έκκληση προς τον ιδιοκτήτη του συλλόγου να καταγγείλει τη σύμβαση. Δεν είχε την υποστήριξη αρκετών ανθρώπων του συλλόγου κάτι που δεν το περίμενε. Γι’ αυτό και ζήτησε να τερματιστεί η σύμβαση. Ευχόμαστε καλή τύχη στον Ολυμπιακό. Και όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου οι δρόμοι τους ίσως και να συναντηθούν ξανά. Ο Γιάγια Τουρέ θα θυμάται για πάντα την υποδοχή των οπαδών και θα τους σέβεται για πάντα», επεσήμανε ο Ουκρανός μάνατζερ.

Όσο για το μέλλον του Γιάγια Τουρέ υπογράμμισε: «Είναι σοβαρός ποδοσφαιριστής. Ο Μουρίνιο μπορεί να δείχνει με τα τρία δάχτυλα ότι κέρδισε τρεις φορές την Premier League, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Τουρέ. Τον Ιανουάριο που ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος θα εξετάσουμε όλες τις προτάσεις που έχουμε και θα επιλέξουμε την καλύτερη. Ο Γιάγια είναι ανοιχτός σε προτάσεις και νομίζω πως πολλοί θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags