Facebook Pixel Είναι οριστικό: Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Μεριά - Δεν τον... βλέπει ο Μαρτίνς
| 2018-12-12 14:10:00

Είναι οριστικό: Φεύγει από τον Ολυμπιακό - Δεν τον... βλέπει ο Μαρτίνς - Έρχεται μεταγραφή-έκπληξη;

του Παναγιώτη Νικολάου
Είναι οριστικό: Φεύγει από τον Ολυμπιακό - Δεν τον... βλέπει ο Μαρτίνς - Έρχεται μεταγραφή-έκπληξη;

Η επιβεβαίωση ήρθε από το εξωτερικό. Ποιος μετράει μέρες;

Μόνο εντύπωση δεν προκαλούν τα δημοσιεύματα από την Τυνησία σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός θέλει να απαλλαγεί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, από τον Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός έχει υποπέσει στη δυσμένεια του Πέδρο Μαρτίνς (και όχι μόνο), ο οποίος του χρεώνει ουσιαστικά την ήττα στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Και όχι μόνο αυτήν δηλαδή, αφού στις περισσότερες από τις (αρκετές) ευκαιρίες που πήρε μέχρι εκείνο το παιχνίδι, ο Μεριά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε το ποσό που δαπανήθηκε το καλοκαίρι για την αγορά του (1,8 εκατ. ευρώ). Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι πως ενώ η σεζόν ξεκίνησε με τον ίδιο να υπολογίζεται μεταξύ του βασικού διδύμου των κεντρικών αμυντικών, πλέον είναι τέταρτος, καταϊδρωμένος και (συνήθως) εκτός αποστολής.

Ενδεικτικό άλλωστε είναι και το γεγονός πως παρότι δεν έχει διαρρεύσει, παρότι δεν επιβεβαιώνεται, οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνουν ματιές, κάνουν ερωτήσεις και σκανάρουν την αγορά και για κεντρικό αμυντικό. Αν όχι τώρα, για τον Ιανουάριο, τουλάχιστον με φόντο το καλοκαίρι.

Με τους Βούκοβιτς και Σισέ… ακλόνητους στην καρδιά της άμυνας, ανεξαρτήτως πάντα των σεναρίων για πώληση του Αφρικανού, μια τέτοια ενέργεια προφανώς και ενισχύει πως ο Μεριά έχει χάσει πολλούς πόντους στο Ρέντη. Αν όχι όλους. 

Πολλοί μάλιστα, εντός της ομάδας, ακόμη και στα αποδυτήρια υποστηρίζουν πως ο Τυνήσιος δεν αποκλείεται να έχει πάρει σχετικά «μηνύματα» και ο ίδιος, πλέον, (μαζί με τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού) να ψάχνεται. Κάτι άλλωστε που και οι συμπατριώτες του ουσιαστικά επιβεβαίωσαν με τα χτεσινά τους δημοσιεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βόμβα» από πρόεδρο της Superleague - Απίστευτο «ντου» στα αποδυτήρια - «Είστε στημένοι»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags