Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σεισμός» στο «Καραϊσκάκης» - Απίστευτο «ντου» πριν τη Μίλαν - Ήρθαν για να τους «αρπάξουν»
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-13 17:00:00

«Σεισμός» στο «Καραϊσκάκης» - Απίστευτο «ντου» πριν τη Μίλαν - Ήρθαν για να τους «αρπάξουν»

Sportdog Team
«Σεισμός» στο «Καραϊσκάκης» - Απίστευτο «ντου» πριν τη Μίλαν - Ήρθαν για να τους «αρπάξουν»

Πληροφορία-φωτιά ενόψει του μεγάλο αγώνα. Χαμός...

Ολυμπιακός - Μίλαν: Ματς της Μίλαν και να μην έχει… ποδοσφαιρόκοσμο στο γήπεδο, στις εξέδρες, δεν γίνεται. Πόσο μάλλον όταν αυτό το παιχνίδι γίνεται στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Ολυμπιακό, ομάδα δηλαδή… αγαπημένη τα τελευταία χρόνια για τους απανταχού scouts των ευρωπαϊκών ομάδων.

Κόντρα σε αντιπάλους τέτοιας δυναμικής άλλωστε, όπως είναι οι «ροσονέρι», σε παιχνίδια όπως το αποψινό, που κρίνουν προκρίσεις, κρίνονται και αρκετά από αυτά που (διαχρονικά) οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι τσεκάρουν σε ότι και όσα τουλάχιστον έχουν να κάνουν με παίκτες αγωνιζόμενους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Λίστα ομάδων που θα έχουν απόψε μάτια στο Φάληρο δεν έχει διαρρεύσει. Ενδεικτικά μόνο θα αναφέρουμε από το sportdog μερικές (πέραν των ιταλικών που λόγω Μίλαν δεν χρειάζονται ιδιαίτερης αναφοράς): Ντόρτμουντ, Ρεν, Αουγκσμπουργκ, Αγιαξ, Μαρσέιγ, Μονακό, Πόρτο. Κόσμος και κοσμάκης. Και στην πρώτη γραμμή, αρκετοί επίδοξοι στόχοι από το στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άναψε το φιτίλι στον Ολυμπιακό - Πότε σκάει το μεγάλο «μπαμ» - Θα ακουστεί σε όλη την Ευρώπη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags