Facebook Pixel ΑΕΚ – Μελισσανίδης – μεταγραφές Τελεσίγραφο Τίγρη στους συνεργάτες του
| 2018-12-15 09:46:00

Αυστηρό μήνυμα Μελισσανίδη: «Βρείτε τον, δεν πετάμε λευκή πετσέτα» – Πρωτοσέλιδο φωτιά στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αυστηρό μήνυμα Μελισσανίδη: «Βρείτε τον, δεν πετάμε λευκή πετσέτα» – Πρωτοσέλιδο φωτιά στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Τί φοβερό γράφτηκε για τις μεταγραφές;

ΑΕΚ – Μελισσανίδης – μεταγραφές Επιτακτική είναι η ενίσχυση της ΑΕΚ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η Ένωση έχει χάσει το... τρένο του πρωταθλήματος, γι'αυτό πρέπει να αρχίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν με την προσθήκη παικτών, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει, δηλαδή την κατάληψη της δευτερης θέσης και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η μεγαλύτερη ανάγκη στην ΑΕΚ συγκεντρώνεται στα χαφ. Μετά τη περιθωριοποίηση του Αντρέ Σιμόες και τη λύση του συμβολαίου του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο Δικέφαλος έχει ξεμείνει με τους Γαλανόπουλο, Άλεφ, Μοράν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να χρησιμοποιεί τον Τσόσιτς στο κέντρο ως εναλλακτική λύση.

Οι επιλογές της ΑΕΚ για το κέντρο αρχίζουν να περιορίζονται. Πρόσφατα διέρρευσε, ότι η Ένωση απομακρύνεται από την υπόθεση Αρέγκι που ήταν ο βασικός στόχος για τον άξονα, όπως η περίπτωση του Φράνσον καθώς η στάση της Νόρκεπινγκ είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ο χρόνος όμως πιέζει και ακόμα δεν έχει μπει το νερό στο αυλάκι για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη, την οποία φέρνει στο φως η Live Sport.

«Βρείτε χαφ, δεν θα κάνω εγώ τον σκάουτερ», φέρεται πως είπε στους συνεργάτες του ο ηγέτης της Ένωσης, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο. «Δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του «τίγρη».

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags