Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νίκος Νταμπίζας: Hat off στον παλαίμαχο άσο
| 2018-12-16 10:20:00

Απίστευτη μαγκιά Νταμπίζα - Έτσι θα κάνει το διπλό μπαμ - Σε αυτούς κόβει τώρα την όρεξη!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη μαγκιά Νταμπίζα - Έτσι θα κάνει το διπλό μπαμ - Σε αυτούς κόβει τώρα την όρεξη!

Δε μασάει τίποτα ο διευθυντής του ΠΑΟ. Φοβερή κίνηση!

Παναθηναϊκός - Νίκος Νταμπίζας: Πολύς ντόρος και κουβέντα γίνεται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τη διάθεση του Νίκου Νταμπίζα για να «δέσει» τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Προφανώς και η αναφορά δεν γίνεται για τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, οι συζητήσεις με τους οποίους (αν και εφόσον κριθεί πως εντάσσονται στον σχεδιασμό των επόμενων σεζόν) θα ξεκινήσουν εκ των πραγμάτων κάποια στιγμή μέχρι το τέλος της χρονιάς μιας και τα συμβόλαια αμφότερων ολοκληρώνονται τον Ιούνιο, αλλά για όσους έχουν «ξεπεταχτεί» φέτος στην πιτσιρικαρία του Δώνη. 

Και κυρίως, για τον Χατζηγιοβάνη και τον Μπουζούκη, οι οποίοι και έχουν συγκεντρώσει το περισσότερο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, αλλά και γιατί τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020. Κάτι που προφανώς καθιστά αυτονόητη την «επίλυση» του στάτους τους, τουλάχιστον ως το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι «πράσινοι», μέχρι τότε, θα πρέπει να γνωρίζουν αν θα υπολογίζουν στα επόμενα χρόνια τους δύο ποδσοφαιριστές με μια επέκταση της συνεργασίας τους ή αν θα μπουν σε διαδικασία πώλησης (σε περίπτωση που για παράδειγμα δεν συναινέσουν σε ανανέωση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στον ΠΑΟΚ με τον παιχταρά - Έξαλλος ο Σαββίδης με Λουτσέσκου - «Γιατί δεν παίζει ο...»!

Όπως και να ‘χει, και αυτό είναι το σημαντικότερο, ο Νταμπίζας δεν βιάζεται. Δεν έχει κάνει την παραμικρή νύξη στους ποδοσφαιριστές ή και στους μάνατζερ του και δεν έχει και καμία διάθεση να το κάνει. Γνωρίζει την αγορά, γνωρίζει τι, από πού και ποιο είναι το ρεαλιστικότερο ενδιαφέρον για τους δύο ποδοσφαιριστές, γνωρίζει την τιμή που μπορούν να «πιάσουν» σε αυτή, γνωρίζει όμως και κάτι άλλο: πως μεσούσης μιας σεζόν, της πρώτης που αμφότεροι λογίζονται βασικά στελέχη του Παναθηναϊκού, αγωνιστικοί πυλώνες του, δεν γίνεται ούτε το club να μπορεί να εκτιμήσει την πραγματική τους δυναμική, ούτε και οι ίδιοι να μείνουν συγκεντρωμένοι σε αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα, ανοίγοντας πρόωρα θέματα ανανεώσεων συμβολαίων.

Συμπερασματικά, ο Νταμπίζας ούτε έχει κάνει, ούτε και έχει προγραμματισμένο να κάνει, καμία άμεση συζητήση με την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Και το σημαντικότερο επίτευγμα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού (αλλά και του προπονητή) είναι πως οι ποδοσφαιριστές το γνωρίζουν και κυρίως το κατανοούν: για να πάρουν νέο συμβόλαιο, για να μπουν σε μια «βιτρίνα» πώλησης (επισήμως…) θα πρέπει να το κερδίσουν. Και αυτό, στο μυαλό του Νταμπίζα (κάτι που έχει περάσει και στους ποδοσφαιριστές) γίνεται μόνο με διάρκεια και σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια μιας χρονιάς…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags