Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γκάρι Ροντρίγκες: Θα φέρει πολλά λεφτά στον Δικέφαλο!
| 2018-12-16 13:00:00

Πώληση-βόμβα πλουτίζει top ομάδα της Superleague - Aδιανόητα λεφτά απ’ το πουθενά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πώληση-βόμβα πλουτίζει top ομάδα της Superleague - Aδιανόητα λεφτά απ’ το πουθενά!

Ψήνεται τρελό deal. Ποιος φέρνει και πόσα; Θα πάθεις...

ΠΑΟΚ - Γκάρι Ροντρίγκες: Με… σασπένς, αγωνία και κάποια σπουδαία ματς ολοκληρώθηκε μεσοβδόμαδα η φάση των ομίλων του Champions League, η οποία είχε και ελληνικό ενδιαφέρον και δεν αναφερόμαστε μόνο στην ΑΕΚ, η οποία τερμάτισε τελευταία στον όμιλό της.

Εμμέσως είχε και ο ΠΑΟΚ συμμετοχή και πιο συγκεκριμένα με έναν πρώην παίκτη του, ο οποίος έκανε σπουδαία ματς στη διοργάνωση και σίγουρα ανέβασε πάρα πολύ τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και στο τελευταίο ματς της Γαλατά στους ομίλους, στην εντός έδρας ήττα με 2-3 από την Πόρτο, η οποία πάντως δεν «πόνεσε» τους Τούρκους, αφού θα συνεχίσουν στο Europa League.


Ο Ροντρίγκες το βράδυ της Τρίτης έκανε σπουδαίο ματς και δεν είναι υπερβολή αν πούμε, πως ήταν μέσα σε όλες τις επιθετικές ενέργειες της ομάδας του. Στο 5ο λεπτό το σουτ του σταμάτησε στη γραμμή από αμυντικό με το χέρι, χωρίς όμως να καταλογιστεί πέναλτι, ενώ στη συνέχεια κέρδισε δύο πέναλτι (το ένα αξιοποιήθηκε) και έκανε την ασίστ για το δεύτερο γκολ της Γαλατά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ-ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ για Σαββίδη-Λουτσέσκου - Πότε παραιτήθηκε ο Ρουμάνος - Άδειασε η κλεψύδρα

Η παρουσία του σε αυτό το ματς, στο οποίο είχαν στραμμένη την προσοχή τους πάρα πολλοί σκάουτερς και μάνατζερ από όλη την Ευρώπη, προφανώς και τον… ανέβασε κι άλλο, σε συνδυασμό φυσικά με τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί και στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, επειδή η Γαλατά έχει μείνει πολύ πίσω στην κούρσα του τίτλου στην Τουρκία ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια που τους θέλουν να πουλάνε παίκτες τον Γενάρη και ο Ροντρίγκες είναι στην… πρώτη γραμμή!

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ρεπορτάζ ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι θα μπορούσε να είχε αλλάξει ομάδα από το καλοκαίρι, καθώς και τότε είχαν φτάσει καλές προτάσεις, ωστόσο λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας του αποφάσισε να παραμείνει στην Τουρκία. Δεν αποκλείεται πάντως τον Γενάρη να επανέλθουν οι «μνηστήρες» και η μεταγραφή του να τεθεί σε νέα βάση, καθώς και η Γαλατά δεν θα είναι πλέον αρνητική να τον παραχωρήσει, αν έρθει μία μεγάλη πρόταση.

Άλλωστε, η διοίκηση έχει ενημερώσει άπαντες πως ο Ροντρίγκες κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ, εξέλιξη που προφανώς ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%! Αν έρθει δηλαδή η πρόταση των 15 εκατ. ευρώ, ο Δικέφαλος θα βάλει στα ταμεία του χωρίς να χρειαστεί να κάνει τίποτα, περίπου 3 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags