Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Superleague: Αυτός βρίσκεται στη λίστα του Δικέφαλου
| 2018-12-16 14:30:00

Απίθανο όνομα ανάβει φωτιές σε βασικό του ΠΑΟΚ-Μεταγραφή που τα τινάζει όλα στον αέρα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίθανο όνομα ανάβει φωτιές σε βασικό του ΠΑΟΚ-Μεταγραφή που τα τινάζει όλα στον αέρα;

Παίκτης με πολλά λεφτά σε θέση-έκπληξη; Περίεργα πράγματα...

ΠΑΟΚ - Superleague: Η τάση ηλικιακής ανανέωσης στο (γηρασμένο) ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι κάτι για το οποίο το sportdog σας έχει προϊδεάσει από καιρό πως κυριαρχεί τόσο στην εφεξής μεταγραφική αναζήτηση των πρωτοπόρων της Superleague όσο και στα πολλά, ανοιχτά μέτωπα αναφορικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών του «δικεφάλου του Βορρά».

Τάση, η οποία πρωτοσέλιδα μέσω της Forza – εφημερίδας με αποκλειστική εστίαση και εξαιρετική ενημέρωση σε θέματα ΠΑΟΚ – επιβεβαιώνεται περίτρανα. Αυτό που δεν… κολλάει με τη συγκεκριμένη πρωτοσέλιδη αναφορά είναι η επισήμανση του Σισίνιο, ενός Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, ο οποίος αγωνίζεται στην Λουντογκόρετς.

Ο λόγος; Μιλάμε για 30χρονο ποδοσφαιριστή, που προφανώς δεν είναι στην… πρώτη του νιότη. Το γεγονός πως είναι πελάτης της βραζιλιάνικης εταιρείας εκπροσώπησης παικτών Elenco Sports, εταιρείας δηλαδή που εκπροσωπεί και τον Λεό Ζαμπά, εξηγεί πολλά, αφού είναι και η ίδια που από το περασμένο καλοκαίρι έχει προτείνει στον ΠΑΟΚ μια ανάλογη του Ζαμπά περίπτωση, του 23χρονου εξτρέμ Ράτο, αλλά και του συμπαίκτη του στη Ζόρια, επίσης Βραζιλιάνου, 22χρονου κεντρικού μέσου, Σίλας. Ειδικά για τον πρώτο, το sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει –και έχουμε επισημάνει καιρό τώρα– πως είναι μια επιλογή που έχει εξεταστεί σε βάθος από τους υπευθύνους του ΠΑΟΚ, ένας τραυματισμός όμως του Ρατάο τον έχει αφήσει πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, καθυστερώντας τις όποιες εξελίξεις.

Επιστρέφοντας στον Σισίνιο, το συμβόλαιο του με την πρωτοπόρο του βουλγαρικού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, γεγονός εξυπακούεται πως σημαίνει ότι θα απαιτηθούν χρήματα για την αγορά του (κάτι στο οποίο φυσικά μπορεί να βάλει «πλάτη» η Elenco, με τους εκπροσώπους της οποίας ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικές σχέσεις).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ-ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ για Σαββίδη-Λουτσέσκου - Πότε παραιτήθηκε ο Ρουμάνος - Άδειασε η κλεψύδρα

Πέραν φυσικά της επισήμανσης για την ηλικία του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, η οποία και δεν «κολλάει» με την επιδιωκόμενη ανανέωση, αυτό που προκαλεί επιπρόσθετα ερωτηματικά είναι γιατί ο ΠΑΟΚ αναζητά δεξιό μπακ, την ώρα που υπάρχει ο Λεό Μάτος. Γνωστό πως αναζητάται αναπληρωματικός του Μάτος (ειδικά εφόσον ο Λουτσέσκου δεν «βλέπει» τον Κίτσιου), αλλά ένας 30χρονος, από μια ομάδα που δεν συνηθίζει να πουλάει τόσο φτηνά (πάντα για δεδομένα βουλγαρικού συλλόγου), μπορεί να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ για να τον αγοράσει προορίζοντας τον για αναπληρωματικό, την ώρα μάλιστα που επιζητά και ηλικιακή ανανέωση;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags