Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-12-16 21:00:00

Τρελαίνει κόσμο ο Παναθηναϊκός - Τεράστια νίκη με «σφραγίδα» Μακέντα και Διούδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Τρελαίνει κόσμο ο Παναθηναϊκός - Τεράστια νίκη με «σφραγίδα» Μακέντα και Διούδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καθάρισε» τον Ατρόμητο με 1-0, έπιασε πέναλτι ο Διούδης.

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Η «σφαλιάρα» από τον ΟΦΗ αποδείχθηκε μια… κακή παρένθεση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε πολύ μεγάλη νίκη επί του Ατρομήτου με 1-0 και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Μακέντα πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με φανταστικό τρόπο στο 24’, ενώ ο Διούδης κράτησε τη νίκη για το Τριφύλλι με μεγάλες αποκρούσεις σε –αμφισβητούμενο- πέναλτι του Κουλούρη στο 63’ και ακόμα μια σε κοντινή προσπάθεια του Έλληνα φορ στο 75’.

Ο Ατρόμητος είχε δύο δοκάρια, με τον Γιαννούλη στο 20’ και τον Μπουσουλάτζιτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Το ματς

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση, αλλά να αλληλοεξουδετερώνονται και να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Η πρώτη μεγάλη στιγμή άνηκε στο Ατρόμητο και προέκυψε από στημένη φάση. Στο 20’ ο Γιαννούλης εκτέλεσε φάουλ από εξαιρετική θέση, όμως στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Διούδη.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 24’, όμως σε αντίθεση με τον Ατρόμητο, οι Πράσινοι βρήκαν δίχτυα στην πρώτη του ευκαιρία. Ο Κάτσε έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, με τον Μακέντα να κοντρολάρει άψογα την μπάλα και να πλασάρει εύστοχα τον Μέγιερι με το αριστερό, κάνοντας το 1-0.

Ουσιαστικά αυτές ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, αφού αμφότερες οι ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάτι το αξιόλογο στη συνέχεια. Στο 39’ ο Κουλούρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ του Μάντσον στην αρχή της φάσης.

Το δεύτερο μέρος είχε σαφώς πιο γρήγορο ρυθμό, με τον Παναθηναϊκό να είναι πιο απειλητικός, παρά το γεγονός ότι ο Μακέντα τραυματίστηκε και αντικαστάθηκε από τον Καμπετσή. Οι Πράσινοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπουζούκη, ο οποίος καθυστέρησε να σουτάρει από καλή θέση στο 52’ και είχε ένα πολύ ωραίο σουτ, που πέρασε μόλις άουτ στο 55’.

Ο Ατρόμητος, ωστόσο, είχε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στο 63’. Ο Μπουσουλάτζιτς μπήκε στην περιοχή από κάθετη πάσα του Γιαννούλη και έπεσε από μαρκάρισμα του Κολοβέτσιου, με τον Σιδηρόπουλο να καταλογίζει ένα πέναλτι που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες. Ο Κουλούρης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Διούδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και πραγματοποίησε πολύ μεγάλη απόκρουση!

Ο Διούδης έκανε ακόμα μια μεγάλη απόκρουση σε κοντινή προβολή του Κουλούρη στο 75’, με τα τελευταία λεπτά να ανήκουν στον Ατρόμητο, ο οποίος πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση. Στο 94’ ο Δώνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 96’ ο Μπουσουλάτζιτς λίγο έλειψε να προκαλέσει… εμφράγματα στο ΟΑΚΑ, όμως το δυνατό σου που έπιασε κατέληξε στο δοκάρι!

Η ΦΑΣΗ: Η σουτάρα του Μπουσουλάτζιτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων κατέληξε στο δοκάρι, με τους παίκτες του Ατρομήτου να… τραβούν τα μαλλιά τους για τον τρόπο που ήρθε η ήττα, αφού είχαν δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι!

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ελέγχεται για δύο φάσεις. Στο 52’ δεν έδωσε πέναλτι στον Παναθηναϊκό σε τράβηγμα του Ρισβάνη στον Καμπετσή και στο 62’ κατελόγισε την εσχάτη των ποινών υπέρ του Ατρομήτου για μαρκάρισμα του Κολοβέτσιου στον Μπουσουλάτζιτς, απόφαση που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στις φετινές του υπερβάσεις, κατακτώντας μια νίκη σε ματς θρίλερ. Φυσικά, οι Πράσινοι είχαν και την τύχη με το μέρος τους, καθώς σίγουρα ο Ατρόμητος δικαιούταν κάτι καλύτερο από το αποψινό παιχνίδι.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Χατζηγιοβάννης (83΄ Τζανδάρης), Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης (67’ Πούγγουρας), Μακέντα (46’ Καμπετσής).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Νάτσος (66’ Ούμπιδες), Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (46’ Ενσικουλού), Μπρούνο (78’ Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

ΠΑΤΑ ΤΟ:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags