Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας – Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Έκανε πέναλτι ο Κολοβέτσιος - Τίποτα από Σισέ - Κόκκινη στον Γκιλιέρμε»
| 2018-12-16 23:36:00

Όλα τούμπα από Βαρούχα και «ξύλο» με Κάκο για Σισέ - «Πέναλτι ο Κολοβέτσιος, κόκκινη σε Γκιλιέρμε»!

Sportdog Team
Όλα τούμπα από Βαρούχα και «ξύλο» με Κάκο για Σισέ - «Πέναλτι ο Κολοβέτσιος, κόκκινη σε Γκιλιέρμε»!

Χαμός για τα πέναλτι - «Ήταν υπέρ του Ολυμπιακού». Δείτε βίντεο!

Παναγιώτης Βαρούχας – Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μεγάλη συζήτηση υπήρξε και πάλι για τις διαιτητικές αποφάσεις της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στην Αθλητική Κυριακή δικαίωσε τους διαιτητές στις περισσότερες φάσεις, με εξαίρεση δύο σημαντικά λάθη στο Γ. Καραϊσκάκης!

Μιλώντας για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία, σημείωσε πως υπάρχει παράβαση πέναλτι, που λανθασμένα δεν δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού στο 17ο λεπτό, όταν ο αμυντικός των Πειραιωτών για τάκλιν εντός περιοχής στον Ελαμπντελαουί.

Από εκεί και πέρα όμως, τόνισε πως ο διαιτητής Διαμαντόπουλος θα έπρεπε να δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Γκιλιέρμε στο 29ο λεπτό, για σκληρό τάκλιν στον Μπλάζιτς, ενώ σημείωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι του Σισέ στον Μπλάζιτς, φάση για την οποία επίσης υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις.

Από την πλευρά του πάντως ο Τάσος Κάκος, αναλύοντας τις φάσεις στην αθλητική εκπομπή του OPEN TV, σημείωσε πως υπάρχει πέναλτι στη φάση του Ομάρ, αλλά συμπλήρωσε ότι είναι πέναλτι και υπέρ της Λαμίας στο μαρκάρισμα του Σισέ!

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων:
 




Όσον αφορά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, παρά τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες για λάθος απόφαση του Τάσου Σιδηρόπουλου, στο πέναλτι που έδειξε στο 62’ για μαρκάρισμα του Κολοβέτσιου στον Μπουσουλάτζιτς, τόνισε πως ήταν σωστή υπόδειξη και ότι υπάρχει πέναλτι.

Από την πλευρά του ο Τάσος Κάκος τόνισε πως στο 62’ η απόφαση για το πέναλτι του Κολοβέτσιου είναι σωστό, όμως σημείωσε πως ο Σιδηρόπουλος λανθασμένα δεν έδωσε νωρίτερα υπέρ του Παναθηναϊκού για τράβηγμα του Ρισβάνη στον Καμπετσή στο 52’.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων:

 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεταγραφή-έκπληξη στον ΠΑΟΚ - Γυρίζει πίσω η «σαϊτα»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags