Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: M’ αυτόν τον παικταρά περνάει για πλάκα την Nτιναμό
| 2018-12-17 14:53:00

M’ αυτόν τον παικταρά περνάει για πλάκα την Nτιναμό - Κάνει «όργια» και τρελαίνει όλη την Ευρώπη!

του Παναγιώτη Νικολάου
M’ αυτόν τον παικταρά περνάει για πλάκα την Nτιναμό - Κάνει «όργια» και τρελαίνει όλη την Ευρώπη!

Τρίβουν τα μάτια τους στο λιμάνι. Έρχονται εκατομμύρια;

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να αναζητηθεί ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Superleague. Κώστας Φορτούνης. Παμψηφεί. Σίγουρα ο ποιοτικότερος που αγωνίζεται στα ελληνικά γήπεδα, επιτέλους, ύστερα από τα χρόνια του… Μάρκο Σίλβα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός δικαιολογεί απόλυτα τις προσδοκίες που άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν απ’ αυτόν.

Ακόμη και σε ρόλο… ψευτοενναριού, όπως αυτόν που του έχει αναθέσει ο Πέδρο Μαρτίνς στα δύο τελευταία παιχνίδια των «ερυθρόλευκων», ο «Φορτού» είναι απολαυστικός. Ασταμάτητος, δημιουργικός, γεμάτος ενέργεια, τάση για δημιουργία, μοναδικές εμπνεύσεις. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και τον απολαμβάνουν οι γύρω του, οι συμπαίκτες του.

Δεν είναι υπερβολή πως στον Ολυμπιακό, ίσως για πρώτη φορά στην παραμονή του Φορτούνη στις τάξεις της ομάδας, πραγματικά πιστεύουν πως οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις του μπορούν να προσελκύσουν ενδιαφέρον (μεγάλων) ομάδων του εξωτερικού. Βλέπετε, κόντρα στη φημολογία όλων αυτών των χρόνων, οι «ερυθρόλευκοι» ποτέ δεν δέχτηκαν μια συγκεκριμένη πρόταση για τον Φορτούνη.

Απαντες όμως, εκτιμούν πως ίσως τώρα να είναι η ώρα. Και βάσει εμφανίσεων και βάσει… συμβολαίου. Βλέπετε, αυτό του Φορτούνη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, γεγονός που τον θέτει αυτομάτως σε εξής διαδικασία εν όψει του προσεχούς καλοκαιριού: είτε ανανέωσης, είτε πώλησης. Ο διεθνής χαφ είναι αυτή τη στιγμή ο πλέον ακριβοπληρωμένος Ελληνας που αγωνίζεται στην πατρίδα μας, με τις αποδοχές του (συνολικά) να προσεγγίζουν το ένα εκατ. ευρώ ετησίως.

Συζητήσεις πάντως για ενδεχόμενη ανανέωση, ή έστω κρούση για τέτοια, δεν έχουν ξεκινήσει στο λιμάνι. Και δεν πρόκειται να εκκινήσουν άμεσα, αφού κανείς ούτε το club ούτε ο ποδοσφαιριστής, θέλει να «χαθεί» το μομέντουμ μιας εξαιρετικής ως τώρα σεζόν.

Τι θα γίνει τώρα το καλοκαίρι, άγνωστο. Το δεδομένο είναι και αυτό που πρέπει να κρατήσουμε πως ο Ολυμπιακός αν θέλει να κρατήσει τον Φορτούνη θα πρέπει να του επεκτείνει το συμβόλαιο, αλλιώς, για να μπει σε διαδικασία παραχώρησης του θα πρέπει να έρθει μια «χρυσή»  πρόταση, που πλέον, βάσιμα, οι εμφανίσεις του Ελληνα διεθνή δικαιολογούν τις πιθανότητες άφιξης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο ξέσπασμα Αλέφαντου: «Αυτόν τον έχουν χαλάσει τα λεφτά. Σήκω και φύγε ρε, κάνεις ζημιά!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags