Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 9 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ!
| 2018-12-18 12:33:00

Το χέρι στην τσέπη ο Σαββίδης - Μπαίνει πολύ χρήμα στα ταμεία του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Το χέρι στην τσέπη ο Σαββίδης - Μπαίνει πολύ χρήμα στα ταμεία του ΠΑΟΚ!

Αναμένεται να μπει "ζεστό" χρήμα.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Νέα ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, προκηρύχθηκε στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης (18/12). 

Η αύξηση θα παραμείνει ανοικτή έως τις 19 Φεβρουαρίου του 2019, με δυνατότητα παράτασης ενός μήνα, όπως προβλέπει ο νόμος. Σε περίπτωση που καλυφθεί η συγκεκριμένη ΑΜΚ το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φτάσει τα 109 εκατομμύρια ευρώ.

Σε ότι αφορά στα έσοδα της ΠΑΕ τη σεζόν 2016-2017 ήταν 24,5 εκατομμύρια ευρώ και υποχώρησαν στα 15,5, με αποτέλεσμα μαζί με κάποια οικονομική υστέρηση στη σύγκριση των δύο σεζόν από πωλήσεις που είχαν φέρει κι άλλα έσοδα το 16-17 να παρουσιαστεί αύξηση των ζημιών, η οποία θα καλυφθεί με τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης καλύπτοντας μέρος ή ολόκληρη τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις, αποχωρεί ο Ηλίας Γεροντίδης και τη θέση του αναλαμβάνει ο Τρύφων Κούκιος στο Δ.Σ της ΠΑΕ, ενώ σε αυτό δεν υπάρχει ο Λούμπος Μίχελ, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. 

Αυτό σημαίνει πως, πρόεδρος παραμένει ο Ιβάν Σαββίδης, αντιπρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης και μέλη οι Γιώργος Σαββίδης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Αρτούρ Νταβιντιάν και Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας.

Κατά τη διάρκειά της, αναλύθηκαν και εγκρίθηκαν οι χρηματοοικονομικές καταστάσεις της προηγούμενης χρήσης (1/7/17 – 30/6/18), αποφασίστηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 9 εκατομμυρίων ευρώ που θα ολοκληρωθεί στις 18 Φεβρουαρίου και εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τη λήξη της πενταετούς θητείας του προηγουμένου.

Στο νέο Δ.Σ. συμμετέχουν οι: Ιωάννης (Ιβάν) Σαββίδης, Γεώργης Σαββίδης, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, Maria Goncharova, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Τρύφων Κούκιος και Artur Davidyan.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags