Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ : Τι γίνεται με Αλαφούζο και Παϊρόζ - Κλεισμένος ο Σιαμπάνης
| 2018-12-19 10:02:00

Φοβερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πρωτοσέλιδο-βόμβα: Ποιοι μπαίνουν στην ΠΑΕ; - Έκλεισε και μεταγραφή!

του Νίκου Στεργίου
Φοβερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πρωτοσέλιδο-βόμβα: Ποιοι μπαίνουν στην ΠΑΕ; - Έκλεισε και μεταγραφή!

Τα πάνω-κάτω στο Τριφύλλι. Τι «αποκαλύπτει» εφημερίδα. Έρχεται ο...

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Εντύπωση προκαλεί η προσέγγιση που δίνεται στο θέμα της απομάκρυνσης του επί χρόνια παράγοντα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εσχάτως αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Στράτο Σωπήλη. 

Την Παρασκευή λοιπόν, αναμένεται Δ.Σ. για -όπως χαρακτηριστικά λέγεται- την αναδιάρθρωση του διοικητικού οργανογράμματος των «πράσινων», με το έξτρα σχόλιο (στο πρωτοσέλιδο μάλιστα της Πράσινης) πως «μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να έχουν γίνει και άλλες αλλαγές με στόχο να μπουν στη διοίκηση του συλλόγου, άτομα που αρμόζουν στο μέγεθος του».

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο να επισημαίνεται, με τον συγκεκριμένο τρόπο, στη συγκεκριμένη εφημερίδα, η εν λόγω εξέλιξη αλλά και πρόθεση. Πέραν αυτού όμως, ακόμη και αυτή κάθ’ αυτή η ενέργεια, είναι σημαντικότατη. Και σίγουρα δείχνει δύο πράγματα: είτε πως ο Αλαφούζος δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αποχωρήσει και προσαρμόζει και διοικητικά (μετά τον αγωνιστικό εξορθολογισμό) το σχήμα των συνεργατών του, είτε όλα γίνονται βάσει συμφωνίας/έγκρισης/πλάνου/σχεδιασμού με κάποιων από τους ενδιαφερόμενους για είσοδο στην ΠΑΕ. Και αν κρίνουμε από τον θετικό τρόπο που το παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδο της η Πράσινη (δείτε το ΕΔΩ), μάλλον δεν μιλάμε για τον Παϊρότζ…

Έτοιμος ο Σιαμπάνης

Εχουμε αναφέρεται στον sportdog πως όταν και εφόσον χρειαστεί, ο Νταμπίζας είναι έτοιμος για μια (τουλάχιστον) προσθήκη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Γίνεται λόγος σε σημερινά δημοσιεύματα πως επίκειται μια συνάντηση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να ζητήσει την έγκριση του για μια προσθήκη.

Ποια θα είναι αυτή; Από το sportdog μάθατε πως ο Μάριος Σιαμπάνης είναι ουσιαστικά «κλεισμένος». Το θέμα με τον νεαρό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ είναι το πότε θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να τον κάνει δικό του: είτε δηλαδή άμεσα, που είναι και η πρόθεση για να καλυφθεί το κενό του τραυματία Κότσαρη είτε το καλοκαίρι.

Για το πρώτο χρειάζεται σίγουρα η «συναίνεση» του ΠΑΟΚ, αφού νεαρός διεθνής τερματοφύλακας δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο (και ίσως να χρειαστεί και κάτι, ελάχιστο, ως αντάλλαγμα) για το δεύτερο, δεν χρειάζεται καμία απολύτως συναίνεση του ΠΑΟΚ, αφού ο Σιαμπάνης μπορεί από Πρωτοχρονιά να υπογράψει οπουδήποτε επιθυμεί. Και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, από παντού πλέον, επιθυμεί «τριφύλλι»…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags