Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτη εξέλιξη: Σκάνε «μεταγραφές» - Τρελή «μπλόφα» Δώνη-Νταμπίζα
| 2018-12-20 09:56:00

Απίστευτη εξέλιξη: Σκάνε «μεταγραφές» στον ΠΑΟ - Αυτοί «έρχονται» - Τρελή «μπλόφα» Δώνη-Νταμπίζα

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη εξέλιξη: Σκάνε «μεταγραφές» στον ΠΑΟ - Αυτοί «έρχονται» - Τρελή «μπλόφα» Δώνη-Νταμπίζα

Ποιος είναι στο χέρι από top ομάδα. Τι «τρέμουν» στο Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: «Δεν μας απασχολούν τα μεταγραφικά», η ατάκα του Γιώργου Δώνη μετά το χτεσινό ματς του Κυπέλλου με τον Κισσαμικό. Στη… γραμμή Νταμπίζα και ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πώς να κάνει διαφορετικά;

Οι δυο τους, κρατούν εξαιρετικά χαμηλά τον πήχη. Και από ανάγκη, λόγω των περιορισμένων οικονομικών, αλλά και βάσει σχεδιασμού. Το πρώτο, αυτονόητο, χιλιοειπωμένο, δεν χρήζει περαιτέρω αναφοράς. Το δεύτερο, θέλει όμως μια επεξήγηση.

Δύο τα σκέλη λοιπόν. Αρχικά, πίστη στο υπάρχον δυναμικό, που μέχρι στιγμής έχει βγάλει «ασπροπρόσωπους» Νταμπίζα και Δώνη για την εμπιστοσύνη τους. Και συν τοις άλλοις, υπάρχουν και άλλοι που… έρχονται. Χτες, φάνηκε από την εμφάνιση των σκόρερ, Εμμανουηλίδη και Βέργου, ποδοσφαιριστές που επανειλημμένα ο Δώνης έχει υπονοήσει πως θα περιμένει να «βγουν» στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά και τον Αποστολάκη, ο οποίος αλώνισε στα δεξιά της άμυνας.

Σε αυτούς, απαραίτητο προφανώς είναι να προστεθεί και ο Ομρι Αλτμαν, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, αλλά και φυσικά, ο εμπειρότερος όλων, ο Αντονί Μουνιέ. Αυτός,  προφανώς και δεν περνάει εξετάσεις, αλλά είναι μια έξτρα λύση που μέχρι στιγμής δεν έχει «απολαύσει» ο Δώνης.

Το είχαμε επισημάνει και από την περίπτωση της δοκιμής του Αρμενάκα: Δώνης και Νταμπίζας δεν είναι της άποψης να πάρουν παίκτη, απλώς για να πάρουν. Δεν θέλουν να κόψουν τον δρόμο και τον χρόνο συμμετοχής στους υπάρχοντες του ρόστερ και αν κάνουν μια οποιαδήποτε προσθήκη, τότε αυτή θα πρέπει να είναι πολύ, μα πολύ καλύτερη των όσων αυτήν τη στιγμή υπάρχουν στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Το δεύτερο σκέλος του σχεδιασμού έχει να κάνει με την… πολιτική. Από την στιγμή που ο χωρίς την παραμικρή ουσιαστικά οικονομική ευχέρεια Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει επιλογές… λαβράκια, προφανώς το μάτι των υπευθύνων για τις συγκεκριμένες επιλογές, κόβει. Λογικό συνεπώς, όσους έχουν σταμπάρει τώρα (και να είστε σίγουροι πως έχουν) δεν θέλουν να δημοσιοποιηθούν από τον φόβο μήπως άλλες ομάδες, σαφώς με μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια, αξιοποιώντας το… iso των Νταμπίζα - Δώνη κινηθούν για την απόκτηση τους.

Για την ιστορία πάντως, στο sportdog θα επιμείνουμε: ο Σιαμπάνης είναι απολύτως στο χέρι του Παναθηναϊκού. Το πότε και πώς θα κατηφορίσει Σπάτα ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι θέμα... χειρισμών και διαπραγμάτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη «πρόκληση» από πιτσιρικά του ΠΑΟ - Δείτε τι έκανε που κανείς δεν πήρε χαμπάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags