Facebook Pixel Εργοτέλης - Άρης 3-2 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-20 19:07:00

«Βόμβα» στο Κύπελλο – Ο Εργοτέλης πέταξε εκτός τον Άρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Βόμβα» στο Κύπελλο – Ο Εργοτέλης πέταξε εκτός τον Άρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια νίκη με 3-2 και πρόκριση-θρίλερ για τους Κρητικούς!

Εργοτέλης - Άρης - Κυπέλλου Ελλάδας: Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου Ελλάδας είναι γεγονός, καθώς ο Εργοτέλης έκανε την υπέρβαση, νικώντας με 3-2 και αποκλείοντας τον Άρη από τη φάση των 16!

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου Ελλάδας είναι γεγονός, καθώς ο Εργοτέλης έκανε την υπέρβαση, νικώντας με 3-2 και αποκλείοντας τον Άρη από τη φάση των 16!

Οι Κρητικοί «ξέραναν» τον Άρη, καθώς πήραν προβάδισμα με 3-0, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 9 αγωνιστικά λεπτά. Στο 44’ ο Μπουρσέλης άνοιξε το σκορ, με τον Ιατρούδη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 50’ και τον Έφορντ να κάνει το 3-0 στο 53’.

Ο Νικολά Ντιγκινί ανέλαβε δράση και λίγο έλειψε να οδηγήσει τον Άρη σε μεγαλειώδη ανατροπή, καθώς στους Θεσσαλονικείς αρκούσε ο βαθμός της ισοπαλίας για να προκριθούν.

Ο Γάλλος επιθετικός μείωσε σε 3-1 στο 57’ και με πέναλτι έκανε το 3-2 στο 74’. Παραλίγο να πετύχει και τρίτο γκολ, όμως ο γκολκίπερ του Εργοτέλη, Κατσιμήτρος, έκανε μεγάλη απόκρουση και κράτησε τη νίκη για τους Κρητικούς.

Ο Εργοτέλης ισοβάθμησε με τον Άρη στους 4 βαθμούς και με τη σημερινή νίκη πήρε την πρόκριση ως δεύτερος πίσω από τον ΠΑΟΚ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (69’ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (82’ Μαζουλούξης), Έφορντ, Κατσούρι

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Καντιμοίρης, Μπάσα (53’ Σιώπης), Ντιγκινί, Μαρτίνες (46’ Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματίγια, Τζανακάκης, Μενέντεθ, Βέλεθ (38’ Δεληζήσης), Μάβραϊ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags