Facebook Pixel Άρης: «Τρελάθηκε» ο Καρυπίδης και τα αλλάζει όλα - Σαρωτικές εξελίξεις
| 2018-12-21 09:46:00

«Σεισμός» σε top ομάδα Superleague - «Τρελάθηκε» το αφεντικό, τα αλλάζει όλα - Σαρωτικές εξελίξεις

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Σεισμός» σε top ομάδα Superleague - «Τρελάθηκε» το αφεντικό, τα αλλάζει όλα - Σαρωτικές εξελίξεις

Σκάνε «βόμβες» σε κορυφαίο σύλλογο. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Άρης: Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας προκαλεί… σεισμό στον Άρη. Λίγο μετά την ήττα από τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος των «κιτρίνων», Θοδωρής Καρυπίδης ενημέρωσε μέσω γραπτής του δήλωσης όχι μόνο για την απογοήτευση του για την εξέλιξη, αλλά την οργή του και την πρόθεση του -όπως χαρακτηριστικά μετέφερε- να τα «αλλάξει όλα».

Η αποστολή του Αρη δεν επέστεψε στη Θεσαλονίκη, αλλά διανυκτέρευσε στην Αθήνα, όπου αργά το βράδυ, με την επιστροφή της από το Ηράκλειο, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής μεταξύ του προέδρου Καρυπίδη, του τεχνικού διευθυντή Διαμαντόπουλου και του προπονητή Παντελίδη.

Το τι ειπώθηκε, άγνωστο ακόμη. Το τι αποφασίστηκε, επίσης. Το μόνο που είχε γίνει γνωστό, ως πρώτο μέτρο αντίδρασης, ήταν η επιβολή του ανώτατου δυνατού προστίμου στους ποδοσφαιριστές και η στέρηση της άδειας Χριστουγέννων, χωρίς όμως αυτές οι ενέργειες να έχουν κοινοποιηθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα (περισσότερο ήταν διαρροές προθέσεων).

Σε κάθε περίπτωση, η φημολογία στον Αρη για άμεσες και σαρωτικές αλλαγές δίνει και παίρνει. Και από αυτήν, όπως χαρακτηριστικά μεταφέρθηκε στον sportdog, δεν μπορεί να εξαιρεθεί κανείς τη δεδομένη στιγμή. Ούτε ποδοσφαιριστές (έτσι κι αλλιώς κάποιοι και πριν τον χτεσινό αποκλεισμό ήταν στην πόρτα της εξόδου αφού δεν είχαν ικανοποιήσει), ούτε ο τεχνικός διευθυντής, ο οποίος και χρεώνεται με την αποπομπή Ερέρα και την πρόσληψη Παντελίδη, αλλά ούτε καν ο νιόφερτος προπονητής, αφού παρά τη βραχύβια παραμονή του ως τώρα στον πάγκο, δεν έχει καταφέρει να δώσει το παραμικρό στην ομάδα, η οποία μοιάζει να κάνει βήματα προς τα πίσω σε σχέση με την κατάσταση που την παρέλαβε.

Και σύμφωνα μάλιστα με άλλες πληροφορίες, η κατάσταση δεν αρέσει ούτε καν στον ίδιο τον Παντελίδη, ο οποίος εμφανίζεται απογοητευμένος από την εικόνα των αποδυτηρίων και των παικτών στο γήπεδο, αισθανόμενος αδύναμος (στην παρούσα φάση τουλάχιστον) να μπορέσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και «θέλω».

Εντός της ημέρας δεδομένα θα προκύψουν νεότερα από την χτεσινοβραδυνή σύσκεψη, όπως όμως φαίνεται βρισκόμαστε ενώπιον σαρωτικών εξελίξεων στον Αρη, χωρίς κανείς και τίποτα στην ομάδα να μπορεί να εξαιρεθεί από αυτές.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags