Facebook Pixel Πανιώνιος - Αμπντουλαγέ Κεϊτά: Αυτός τον «άρπαξε» - Άναψε φωτιές πρώην του Ολυμπιακού!
| 2018-12-21 12:16:00

Απίστευτο «ντου»: Αυτός «άρπαξε» τον Κεϊτά από τον Πανιώνιο - Άναψε φωτιές πρώην του Ολυμπιακού!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτο «ντου»: Αυτός «άρπαξε» τον Κεϊτά από τον Πανιώνιο - Άναψε φωτιές πρώην του Ολυμπιακού!

Φοβερά σκηνικά στη Νέα Σμύρνη. Ποιοι «εμπλέκονται». Όλα στη φόρα.

Πανιώνιος: Aδικαιολογήτως απών χαρακτηρίζεται πλέον ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά. Ο αμυντικός χαφ του Πανιωνίου έχει… εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες, δεν έχει δώσει το παρών σε καμία από τις προπονήσεις του Ιστορικού και μάταια οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

Δεν είναι το πρώτο ανάλογο περιστατικό που καλούνται να αντιμετωπίσουν το τελευταίο διάστημα, αφού νωρίτερα, κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με τον Σέρτζιαν Σπιριντόνοβιτς, ωστόσο αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις (και συγκεκριμένες υποσχέσεις σχετικά με κάποια παράπονα -και όχι μόνο … - που είχε ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός), ο «Σπίρι» είναι κανονικά στη διάθεση του Ακη Μάντζιου.

Όπως πάντως λέγεται στην πλατεία, το θέμα με τον Κεϊτά είναι περισσότερο… σύνθετο. Και έχει να κάνει με την κακή πλέον κατάσταση που βρίσκονται οι σχέσεις της διοίκησης του Πανιωνίου με τον μάνατζερ του Αφρικανού αμυντικού χαφ, Πιέρ Ισά. Σχέσεις που ξεκίνησαν… ρόδινα στην αρχή της σεζόν, αφού ο Νοτιοαφρικανός ατζέντης ήταν αυτός που έφερε στη Νέα Σμύρνη τον Ζοσέ Ανιγκό, αλλά και ουσιαστικά συνέβαλλε καταλυτικά στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Πανιωνίου.

Πλέον όμως, μετά και την αποπομπή του Ανιγκό, οι σχέσεις Ισά - Πανιωνίου βρίσκονται στο… ναδίρ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν την αδικαιολόγητη απουσία του Κεϊτά από τις προπονήσεις με αυτήν την κατάσταση, χρεώνοντας ουσιαστικά τον αλλοτινό τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags