Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελή «γκαζιά» Μαρινάκη - Nέο φοβερό «χτύπημα» μετά τον Μπα - Έρχεται και... Κινέζος!
| 2018-12-21 13:16:00

Τρελή «γκαζιά» Μαρινάκη - Nέο φοβερό «χτύπημα» μετά τον Μπα - Έρχεται και... Κινέζος!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή «γκαζιά» Μαρινάκη - Nέο φοβερό «χτύπημα» μετά τον Μπα - Έρχεται και... Κινέζος!

Φουλ οι μηχανές στον Ολυμπιακό. Ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Δύο μεταγραφές λοιπόν ως τώρα ο Ολυμπιακός. Μία που έχει ανακοινωθεί από την εγχώρια αγορά (Μασούρας) και μία που «έκλεισε», κατά τη συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια τακτική των «ερυθρόλευκων»  με προσθήκη από τη Ligue 2, αυτή τη φορά με τον Ουσεϊνού Μπα.

Ο 23χρονος Σενεγαλέζος στόπερ ήρθε, συμφώνησε και υπέγραψε το τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, με την άφιξη του να τοποθετείται το προσεχές καλοκαίρι (όπως άλλωστε και του διεθνή με την ελπίδων της Σερβίας, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έχει αποκτηθεί από το περασμένο καλοκαίρι, παραμένοντας δανεικός στην Ραντνίτσκι).

Οι πληροφορίες εκτιμούν το κόστος της μεταγραφής -γιατί τέτοια είναι, αφού ο Μπα, παρότι ελεύθερος το καλοκαίρι, αγοράστηκε από την Γκαζελέκ, παραμένοντας εκεί ως δανεικός ως το υπόλοιπο της σεζόν- στις 300.000 ευρώ.

Και, όπως λένε οι πληροφορίες, αλλά και επισημάναμε από χτες στον sportdog, η συγκεκριμένη αγορά, αυτή δηλαδή της δεύτερης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος, θα συνεχίσει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, με μια ακόμη άφιξη να εκτιμάται πως επικείται, αυτή τη φορά -και κόντρα στις μέχρι στιγμής προσθήκες- για την μεοσεπιθετική γραμμή. 

Κοιτάζουν στην Κίνα

Ουδεμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα του επιθετικού. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται, κάνουν τις επαφές τους, μαθαίνουν δεδομένα και το πιθανότερο είναι πως τα κάνουν ολ’ αυτά μακριά τελείως από την καθημερινότητα του ρεπορτάζ και των ονομάτων που διαρρέονται και κυκλοφορούν στα media.

Ο sportdog επιμένει βάσει των πληροφοριών του πως ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει στην κινεζική αγορά και περιμένει από εκεί και τα «κοψίματα» που θα γίνουν από τις ομάδες της πολυπληθέστερης χώρας του πλανήτη, να κάνει την τελική του επιλογή. Κάτι μάλιστα που ίσως να μην περιοριστεί μόνο στον επιθετικό, αλλά και στον εξτρέμ που αναζητούν στο λιμάνι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Έριξε» το Instagram η κουνιάδα του Σπανούλη - «Πίσω κίνηση» από άλλο πλανήτη (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags