Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Τρέχουν" οι ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Πασχαλάκη
| 2018-12-23 09:37:00

«Χαμός» ξαφνικά στην Τούμπα - Τρελή «γκαζιά» Σαββίδη - Σκάνε απανωτά «μπαμ»

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Χαμός» ξαφνικά στην Τούμπα - Τρελή «γκαζιά» Σαββίδη - Σκάνε απανωτά «μπαμ»

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Φουλάρει το αφεντικό και προκαλεί... τρόμο.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης:Το είχε ξεκαθαρίσει καιρό τώρα ο Γιώργος Σαββίδης, πως τα πάντα αναφορικά με τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ  θα έπαιρναν (ουσιαστική) κατεύθυνση μετά το τέλος του πρώτου γύρου της Super League. Αυτό δεν… έγινε, αφού η τελευταία αγωνιστική του αναβλήθηκε, η «ιδιοκτησιακή» όμως υποσχέση φαίνεται πως υλοποιείται.  

Και παρότι, ομολογουμένως, έχει αργήσει η διευθέτηση των αρκετών ανοιχτών θεμάτων. Βασικό και ψηλότερα στην ατζέντα, αυτό των ανανεώσεων. Έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο sportdog πως πρόθεση των ανθρώπων των Κυπελλούχων Ελλάδας είναι ένας οικονομικός εξορθολογισμός του μισθολογίου και (σε μεταγραφικό πλέον επίπεδο) μια σταδιακή ηλικιακή ανανέωση. 

Στο πλαίσιο αυτό, πιο εφικτή όλων και πιο κοντά σε deal είναι η υπόθεση της ανανέωσης του Χοσέ Κρέσπο. Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχουν νέες επαφές με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και αμοιβαία διάθεση να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, με τον Ολλανδό υπάρχει διάσταση και στο οικονομικό (1,8 εκατ. ευρώ οι αξιώσεις του για δύο χρόνια, στα 1,2 ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, χωρίς να είναι «κλειστός» ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του «Μπίσε»), ωστόσο περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και κατά πως φαίνεται λειτουργεί και η φημολογία που τον θέλει να προτείνεται σε άλλες ελληνικές ομάδες (αβάσιμη για να πούμε την αλήθεια). 

Για τον Βαρέλα τα επισημάναμε και χτες, ενώ ως προς τον Πασχαλάκη που εμφανίζεται να έχει μπει σε διαδικασία νέων επαφών, το ερωτηματικό είναι πρώτον, αν γίνονται και δεύτερον, αν αυτές γίνονται με παρουσία ή όχι του νέου του μάνατζερ (Πολ Κουτσολιάκου), αφού αυτό ήταν το βασικό σημείο τριβής στις αρχικές του συζητήσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, αφού το τελευταίο διάστημα, ο Ελληνογερμανός ατζέντης δεν είναι και στα… μέλια με τους πρωτοπόρους της Superleague. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη εξέλιξη: «Χάνει» παικταρά ο ΠΑΟΚ μέσα από τα χέρια του - 2 «μύρια» για τη «σαΐτα»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags