Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Λεονάρντο Κούτρη
| 2018-12-23 14:00:00

Ποιος Καμαρά; Γι' αυτόν σκάνε τα εκατομμύρια στο λιμάνι - Απίθανο όνομα τρελαίνει την Ευρώπη

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Καμαρά; Γι' αυτόν σκάνε τα εκατομμύρια στο λιμάνι - Απίθανο όνομα τρελαίνει την Ευρώπη

Δε φαντάζεσαι ποιος φέρνει τη μεγάλη πρόταση. Πόσα "πιάνει";

Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Έντονη φημολογείται πως είναι η κινητικότητα γύρω από τον Λεονάρντο Κούτρη. Όχι μόνο βάσει ρεπορτάζ, αλλά και των όσων, συχνών είναι η αλήθεια καταγράφονται από τα διεθνή media άλλα σχετικά με ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων και άλλα για πρόθεση υποβολής πρότασης αγοράς για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Εγκαιρα έχετε ενημερωθεί από τον sportdog, πως η μόνη περίπτωση παραχώρησης βασικού ποδοσφαιριστή που στους «ερυθρόλευκους» θα έβλεπαν θετικά, θα συζητούσαν, είναι αυτή του Κούτρη. Ο λόγος; Κυρίως γιατί πιστεύουν πως στο πρόσωπο του Τσιμίκα έχουν βρει μια εξαιρετική λύση για διάδοχη κατάσταση (σε περίπτωση πώλησης του Κούτρη) και πως η ταυτόχρονη παρουσία και των δύο στο ρόστερ, στο τέλος θα περιορίσει την εξέλιξη και των δύο.

Ετσι, εξ αρχής ήταν προσανατολισμένοι στο να είναι «ανοιχτοί» σε προτάσεις (χωρίς να το φωνάζουν φυσικά) για την πώληση ενός εκ των δύο εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Και προφανώς, επειδή ο Κούτρης έχει επιστρέψει με… χίλια ύστερα από τον καλοκαιρινό του τραυματισμό, είναι ξεκαθάρο πως αυτό τη δεδομένη στιγμή έχει την μεγαλύτερη αγορά, άρα και πιθανότητες να φέρει άμεσα μια καλή προσφορά.

Οι ομάδες που τον παρακολουθούν σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, είναι η Αουγκσμπουργκ, η Ρεν και η Γουέστ Χαμ. Τo sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως το πλέον σοβαρό ενδιαφέρον βρίσκεται στις δύο πρώτες. Μέχρι  και οι τεχνικοί διευθυντές των δύο ομάδων, της γερμανικής και της γαλλικής έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης τον διεθνή ακραίο αμυντικό, με το ποσό που απαιτείται για να κάτσει ο Ολυμπιακός στο τραπέζι των συζητήσεων να εκτιμάται πως είναι 5 εκατ. ευρώ, ποσό που αμφότερες φέρονται διατεθειμένες να δαπανήσουν.

Οσο για τα «σφυριά», αφενός δεν προκύπτει ανάγκη ενίσχυσης τους στο αριστερό άκρο (άλλες είναι οι άμεσες προτεραιότητες τους), αφετέρου όπως γνωρίζει το sportdog το ενδιαφέρον τους είναι τελείως φιλολογικό, δεν έχει ενημερωθεί κανείς εκ των εμπλεκομένων, γι’ αυτό.

Και εδώ, θα προσθέσουμε και ακόμη μια ακόμη χώρα που «αθόρυβα», ομάδες της, δείχνουν σοβαρό ενδιαφέρον για τον Κούτρη: την Ιταλία. Η Ιντερ, ναι, έχει γραφτεί, πως τον έχει παρακολουθήσει (και είναι και η ομάδα που λατρεύει  ο ίδιος ο Κούτρης),  αλλά παρά την πρόθεση για ανανέωση των ανθρώπων της, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Αυτό ίσως προκύψει – και προκύψει άμεσα – από άλλη μεγάλη ομάδα της Serie A, εγκατεστημένη ανατολικότερα του Μιλάνου και με παράδοση στους Ελληνες ποδοσφαιριστές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάζει «μπουρλότο» στον Ολυμπιακό - «Εκβιάζει» ο... ξεχασμένος - Τρελές φήμες για το μέλλον του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags