Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Tο ρεπορτάζ που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog
| 2018-12-24 14:30:00

Τρελή ανατροπή στον ΠΑΟΚ με τον... τελειωμένο - Δε μασάει ο Λουτσέσκου - Τα σκάει ο Ιβάν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελή ανατροπή στον ΠΑΟΚ με τον... τελειωμένο - Δε μασάει ο Λουτσέσκου - Τα σκάει ο Ιβάν;

Γυρίζει το χαρτί η μεγάλη μεταγραφή; Τι "λέει" ο Ραζβάν;

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Μόνο πετυχημένες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι καλοκαιρινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ, καθώς κανείς από όσους ήρθαν δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στο βασικό σχήμα του Ραζβάν Λουτσέσκου και απλά μέχρι τώρα αποτελούν χρήσιμες ρεζέρβες.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος σε πολλά παιχνίδια δεν βρίσκεται ούτε στην αποστολή, ενώ στις τελευταίες αναμετρήσεις φαίνεται να τον έχει… προσπεράσει στην προτίμηση του Ραζβάν Λουτσέσκου ο Τσούμπα Ακπόμ!

Ο Έλληνας φορ πάντως, έστω και εάν ο αντίπαλος δεν ήταν υψηλού επιπέδου, στο ματς Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων έδωσε… απαντήσεις, σημείωσε δύο γκολ και φώναξε παρών. Βέβαια, αυτά ήταν τα πρώτα του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ και μόνο το γεγονός ότι χρειάστηκε να φτάσουμε στο τέλος του 2018 για να σκοράρει, δείχνει πάρα πολλά.

Στον ΠΑΟΚ είναι προβληματισμένοι με τη μέχρι τώρα εικόνα του Καρέλη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Λουτσέσκου, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει τόσο μπροστά όσο και πίσω από τα μικρόφωνα, πως εάν ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στην κατάσταση που επιθυμεί, δεν πρόκειται να του δώσει ευκαιρίες, ούτε ως αλλαγή.
Για την ώρα πάντως και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Τούμπα, ο Καρέλης θα παραμείνει στο ρόστερ του Δικεφάλου και το 2019, αν και υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα κάποιες σκέψεις ακόμα και για διακοπή του δανεισμού του.

Βέβαια, για το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της σεζόν, ακόμα είναι πολύ νωρίς έστω και να το συζητάμε, ενώ όπως σχολίαζαν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τόσο την ομάδα όσο και τον Λουτσέσκου, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Καρέλη, αυτή τη στιγμή!

Για να μπορέσει να «γυρίσει το κλίμα» θα πρέπει να δείξει άμεσα βελτίωση και να καταφέρει να γίνει ενεργό μέλος της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Άλλωστε, για να συνεχίσει στα ασπρόμαυρα θα πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να πληρώσει στην Γκενκ την οψιόν αγοράς που φθάνει στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags