Facebook Pixel ΑΕΚ - Νέναντ Κρστίτσιτς – Δημήτρης Μελισσανίδης: Έτσι έφερε τον Κρστίτσιτς - Ένα εκατομμύριο ευρώ για εξτρέμ!
| 2018-12-26 23:04:00

Τα «σκάει» ο Τίγρης – Έτσι έφερε τον παικταρά, πόσα δίνει για αντι-Σιμόες – Τρελά λεφτά και για τον…

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα «σκάει» ο Τίγρης – Έτσι έφερε τον παικταρά, πόσα δίνει για αντι-Σιμόες – Τρελά λεφτά και για τον…

Μεταγραφικός οργασμός. Έρχονται τρεις παίκτες, διαβάστε ονόματα!

ΑΕΚ - Νέναντ Κρστίτσιτς – Δημήτρης Μελισσανίδης:  Από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης του ονόματος του Νέναντ Κρστίτσιτς και της επιστροφής στην ΑΕΚ στην διεκδίκηση του, το sportdog σας είχε ενημερώσει αρμοδίως για το πόσο… απλά ήταν τα πράγματα αναφορικά με τις επιδιώξεις των πρωταθλητών.

Kατέβαλλαν τη ρήτρα του στον Ερυθρό Αστέρα, ύψους 500.000 ευρώ και έχοντας αποσπάσει τη συναίνεση του ποδοσφαιριστή, τον έφερναν στην Αθήνα.

Μεταγραφή όμως χωρίς παζάρι δεν γίνεται, η ΑΕΚ ξεκίνησε το δικό της με μια πρόταση που στον Αστέρα δεν έκαναν δεκτή (κάτω από 300.000 ευρώ), είδαν πως δεν είχαν περιθώρια περαιτέρω διαπραγμάτευσης – και δεν υπήρχε και λόγος – και έτσι αποφάσισαν να καταβάλλουν τη ρήτρα του 28χρονου Σέρβου, ο οποίος και αναμένεται πλέον στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 χρόνων, που θα του αποφέρει συνολικά, 2,3 εκατ. ευρώ.

Ετσι καλύπτεται ιδανικά η μία θέση στα χαφ της Ενωσης, αυτής του «αντί-Σιμόες» δηλαδή και απομένει άλλη μία προσθήκη: Ο Αφρικανός της Αλγέρ, Ντιένγκ, για τον οποίο η ΑΕΚ έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση φιλοδοξώντας να εκμεταλλευτεί την πίεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή για να πάρει μεταγραφή και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα»!

Ο μέσος από το Μάλι είναι μια επιλογή scouting των πρωταθλητών,  οι οποίοι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες και κυρίως στην εξέλιξη του Ντιένγκ, γι’ αυτό και επανέρχονται με στόχο να «τελειώσουν» τη μεταγραφή του μ’ ένα πόσο (το πολύ) ανάλογο της δαπάνης για τον Κρστίτσιτς, κάτι που θα σημαίνει πως θα περισσέψει περίπου 1 εκατ. ευρώ για την αγορά ενός εξτρέμ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Δημοσίευσμα που θα προκαλέσει σάλο - Τεράστια αλλαγή από Σαββίδη - Κάνει τον ΠΑΟΚ... ΑΕΚ;
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags