Facebook Pixel Ολυμπιακός – Φράνκο Σολδάνο: «Παίζει» ανατροπή στην υπόθεση Σολδάνο; Ποιοι άλλοι επιθετικοί εξετάζονται
| 2018-12-27 19:58:00

Χαμός με τον φορ στον Ολυμπιακό – Τι «παίζει» με Σολδάνο και… Ανσαριφάρντ – Ονόματα-φωτιά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός με τον φορ στον Ολυμπιακό – Τι «παίζει» με Σολδάνο και… Ανσαριφάρντ – Ονόματα-φωτιά!

«Ψήνεται» φοβερή ανατροπή στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός – Φράνκο Σολδάνο: Ο Ολυμπιακός αναζητά επιθετικό ενόψει της μεταγραφικές περιόδου του Ιανουαρίου και στα ρεπορτάζ των Πειραιωτών κυριαρχούν ονόματα από το… πάνω ράφι της ευρωπαϊκής αγοράς και όχι μόνο.

Ο Φράνκο Σολδάνο παρουσιαζόταν να βρίσκεται… μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, όμως σήμερα υπήρξε ανατροπή στην υπόθεσή του, καθώς οι Ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν ότι αποσύρονται, ενοχλημένοι από τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση ο πρόεδρος της Ουνιόν Σάντα Φε.

Πάντως, θα πρέπει να κρατάμε… μικρό καλάθι αναφορικά με το θέμα του Σολδάνο, αφού πολλές φορές υπάρχουν ανατροπές σε τέτοιου είδους μεταγραφικά ζητήματα. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι κάτι τέτοιο είχε συμβεί και με την περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, για τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει πως αποσύρεται, όμως τελικά έκλεισε τον παίκτη δύο ημέρες μετά! Συνεπώς, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι η υπόθεση να τελειώσει οριστικά.

Πάντως, εάν το θέμα του Σολδάνο «στραβώσει» οριστικά, το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί αυτόματα στις υπόλοιπες περιπτώσεις επιθετικών που «τσεκάρουν» οι Ερυθρόλευκοι.

Στη λίστα του Ολυμπιακού παραμένει ο Φακούντο Φερέιρα, που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, αν και οι συζητήσεις με την Μπενφίκα εμφανίζονται «παγωμένες» τις τελευταίες ημέρες. Παράλληλα, διάφορα δημοσιεύματα έχουν συνδέσει τους Πειραιώτες με «βαριά» ονόματα, όπως ο Φερνάντο Γιορέντε, ο Οντιόν Ιγκάλο, ο Φερναντάο και ο Άλαν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση για να φέρουν επιθετικό ικανό να κάνει τη διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μυθικές ατάκες Αλέφαντου: «Αυτός είναι τιτίκα - Θα έδερνα τον...» - Τρελό κράξιμο σε Έλληνα-είδωλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags