Facebook Pixel ΑΕΚ: Εζεκιέλ Πόνσε: Έχει αμφιβολίες για το αν θέλει να μείνει ο Πόνσε - Τι ισχύει για Άλεφ και Μπογέ
| 2018-12-30 21:30:00

Χαμός στην ΑΕΚ - Αυτοί «τελειώνουν» - «Κλωτσάει» ο παικταράς - Επιστρέφει το καλοκαίρι ο...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χαμός στην ΑΕΚ - Αυτοί «τελειώνουν» - «Κλωτσάει» ο παικταράς - Επιστρέφει το καλοκαίρι ο...

«Τσουνάμι» μετά τον Κρίστιτσιτς. Τι γίνεται με top ονόματα. Όλα εδώ!

ΑΕΚ: Εζεκιέλ Πόνσε: Μετά τη μεταγραφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς, η ΑΕΚ στοχεύει να ενισχυθεί με ακόμα έναν αμυντικό χαφ, αλλά και έναν εξτρέμ. Οι άνθρωποι της Ένωσης δεν σκοπεύουν να κάνουν μεταγραφές μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά κινούνται με ορίζοντα το μέλλον.

Ο σχεδιασμός των πρωταθλήτριας Ελλάδας για τις σεζόν που έρχονται δεν έγκειται μόνο στις προσθήκες νέων παικτών, αλλά σε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές του παρόντος ρόστερ.

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι Λούκας Μπογέ, Άλεφ και Εζεκιέλ Πόνσε, οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί στην Ένωση και έχουν ρήτρες αγοράς για το φετινό καλoκαίρι.

Οι δύο πρώτοι έχουν αρκετά καλή παρουσία, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχουν πείσει ακόμα ότι αξίζει να γίνει τόσο μεγάλη επένδυση στο πρόσωπά τους. Θυμίζουμε ότι το buy-out του Μπογέ είναι ιδιαίτερο υψηλό καθώς ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ, ενώ η αντίστοιχη του Άλεφ φτάνει τα 1.8 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ των τριών, ο κορυφαίος σε απόδοση είναι αδιαμφισβήτητα ο Πόνσε, ο οποίος έχει κερδίσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ με την πολύ καλή παρουσία και τα γκολ του. Η οψιόν αγοράς του από τη Ρόμα «αγγίζει» τα 7 εκατ. ευρώ, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο ίδιος ο παίκτης. Και αυτό γιατί ο Αργεντινός άσος φέρεται να εκφράζει αμφιβολίες για το κατά πόσο επιθυμεί να μην κυνηγήσει κάποια άλλη ευκαιρία στο εξωτερικό και μονιμοποιηθεί σε έναν υποβαθμισμένο πρωτάθλημα όπως το ελληνικό.

Σίγουρα, όλες οι παραπάνω υποθέσεις έχουν πολύ δρόμο και δεν αποκλείεται τα δεδομένα να διαφοροποιηθούν σε μεγάλο βαθμό μέχρι το καλοκαίρι.

Εάν μπορούσαμε, πάντως, να βάλουμε το… χέρι μας στη φωτιά για μια κίνηση της ΑΕΚ με ορίζοντα την επόμενη αγωνιστικής περιόδου, αυτή θα αφορούσε την επιστροφή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου από τον δανεισμό του στη Λαμία, με τον Έλληνα άσο να παίρνει ουσιαστικά τη θέση του Ροντρίγκο Γκάλο στο ρόστερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags