Facebook Pixel Γιώργος Καραγκούνης: Δηλώσεις για τον Παναθηναϊκό!
| 2019-01-02 08:06:00

Τρομερή ατάκα Καραγκούνη για Παναθηναϊκό - Γιατί αναφέρθηκε στον Μπουζούκη!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Καραγκούνη για Παναθηναϊκό - Γιατί αναφέρθηκε στον Μπουζούκη!

Γιώργος Καραγκούνης: Αναλυτικά όσα είπε για τον Παναθηναϊκό στο fcinternews.it:

«Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται αυτή την περίοδο πολλά νέα παιδιά. Ας τους αφήσουμε να εξελιχθούν και να αποκτήσουν πείρα. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Μπουζούκη με λεπτομέρειες. Είναι καλός παίκτης, όπως όμως και οι άλλοι. Θα πρέπει πρώτα να ωριμάσει και να γίνει στέλεχος της εθνικής ομάδας».

Ο Καραγκούνης αναφέρθηκε φυσικά και στην Ιντερ: «Είμαι φίλος της Ίντερ, αγαπώ την πόλη του Μιλάνο και έχω πολλούς φίλους εκεί. Έπαιξα στην Ίντερ για πρώτη φορά στο εξωτερικό και ήταν μια εξαιρετική ομάδα. Δεν ήταν εύκολη περίοδος, γιατί είχαμε την πίεση για τη νίκη. Κάναμε κάποιες καλές πορείες, κατακτήσαμε κι ένα Κύπελλο, αλλά μετά ήρθε το σκάνδαλο Calciopoli και εγώ είχα φύγει. Η Γιουβέντους είχε καλή ομάδα, αλλά θα έλεγα πως… ναι. Το έβλεπες από κάποια πράγματα στο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως αν δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση θα είχαμε πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα, αλλά αν όλα ήταν 100% καθαρά σίγουρα θα είχαμε παίξει για τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε». 

Για την κατάκτηση του Euro 2004: «Είναι η μεγαλύτερη χαρά της καριέρας μου. Κανένας δεν πίστευε πως θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο. Πήραμε το Euro και μάλλον ήταν η πιο απίστευτη επιτυχία στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου. Ένα τρομερό συναίσθημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags