Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κώστας Σταφυλίδης: Γιατί δεν έρχεται - Ποιος τον «έφαγε» - Επιστρέφει ο Γιαννούλης
| 2019-01-03 13:23:00

Οριστικό: Αυτόν «τελείωσαν» στον ΠΑΟΚ - Γιατί δεν έρχεται - Ποιος τον «έφαγε» - Επιστρέφει ο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Οριστικό: Αυτόν «τελείωσαν» στον ΠΑΟΚ - Γιατί δεν έρχεται - Ποιος τον «έφαγε» - Επιστρέφει ο...

Eξελίξεις στον Δικέφαλο. Tι «έκανε» ο Βιεϊρίνια. Φρέσκο ρεπορτάζ.

ΠΑΟΚ - Κώστας Σταφυλίδης: Η απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ να μην παραχωρήσει τελικά τον Δημήτρη Γιαννούλη, αρνούμενη πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και μέσω του ποσταρίσματος στα κοινωνικά δίκτυα του Γιώργου Σαββίδη να δώσει… ραντεβού με τον διεθνή αριστερό μπακ για το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει ο δανεισμός του στον Ατρόμητο, προκαλεί κατά πως φαίνεται μπούμερανγκ εξελίξεων στους Κυπελλούχους.

Η βασικότερη έχει να κάνει με τον Κώστα Σταφυλίδη. Γνωστό και… χρόνιο το φλερτ της επανόδου του στην Τούμπα, οι συνθήκες μοιάζουν να το ευνοούν εφόσον δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην Αουγκσμπουργκ (τραυματίας άλλωστε φέτος…), αλλά και ο ίδιος δεν θέλει να παραμείνει στο δυναμικό της, αρνούμενος πεισματικά να συζητήσει οποιαδήποτε προοπτική επέκτασης συμβολαίου (κάτι που κατ’ άλλους αποτελεί και τον λόγο του φετινού παραγκωνισμού του), το οποίο και ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο.

Η απόφαση όμως του ΠΑΟΚ να εμπιστευτεί τον Γιαννούλη, σε συνδυασμό με την παρουσία του Βιεϊρίνια, ο οποίος λογικά από το καλοκαίρι θα έχει ρόλο… μπαλαντέρ στην ενδεκάδα -παίζοντας παντού στα άκρα, δεξιά και αριστερά- προφανώς σηματοδοτεί πως οι πρωτοπόροι της Super League δεν πρόκειται να κινηθούν άμεσα για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας τους (βγάζοντας έτσι το υπόλοιπο της σεζόν με τον Βιεϊρίνια και τον Τόσκα λογιζόμενους για τη συγκεκριμένη θέση).

Παράλληλα όμως, με τα υπάρχοντα δεδομένα και την πίστη που εμπράκτως πρέπει να δείξει ο σύλλογος στον Γιαννούλη για να δικαιολογήσει την άρνηση μιας εξαιρετικής (από κάθε άποψη) πρότασης από ομάδα του εξωτερικού, μοιάζει δύσκολο εφόσον η επιλογή και η ψήφος εμπιστοσύνης ανήκει στον νυν αριστερό μπακ του Ατρομήτου να έρθει και ο Σταφυλλίδης το καλοκαίρι. Εκτός βέβαια -επειδή είπαμε, υπάρχει διαχρονικό φλερτ…- και αν ο «Στάφυ» (ο οποίος πάντως εξακολουθεί να θέλει να παραμείνει εκτός Ελλάδας) προορίζεται για άλλον ρόλο και θέση στην ενδεκάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τρόμος» με Πρίγιοβιτς - Έσκασαν φοβερά λεφτά - «Τρελαμένος» ο παίκτης - Απόφαση-φωτιά από Ιβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags