Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μήτρογλου: Σενάριο για Μήτρογλου και Βαλένθια
| 2019-01-03 20:15:00

Απίστευτος χαμός με Μήτρογλου - Εκεί τον στέλνουν - Σενάριο να τραβάς τα μαλλιά σου!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος χαμός με Μήτρογλου - Εκεί τον στέλνουν - Σενάριο να τραβάς τα μαλλιά σου!

Φοβερά πράγματα για τον Έλληνα φορ. Παίζεται χοντρό παιχνίδι.

Ολυμπιακός - Κώστας Μήτρογλου: Πολλά λέγονται και γράφονται για τον Κώστα Μήτρογλου και το παρόν και μέλλον του στη Μαρσέιγ. Άπειρα τα σενάρια, όλα στη βάση της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι Φωκαείς και μοιραία συμπαρασύρει τους πάντες στο «Βελοντρόμ». Την πραγματικότητα αναφορικά με το στάτους του «Μητρογκόλ» στο sportdog την έχουμε καταγράψει από την πρώτη στιγμή που το όνομα του ήρθε στην ελληνική καθημερινότητα με τη σύνδεση του για πιθανή επιστροφή στον Ολυμπιακό. 

Είχαμε επισημάνει τότε πως δεν υπήρχε απολύτως τίποτα στο συγκεκριμένο σενάριο, τελείως ανέφικτο οικονομικά τόσο από πλευράς Ολυμπιακού όσο και από πλευράς οποιασδήποτε αποδοχής του εκ μέρους της Μαρσέιγ. Σήμερα, είδε το φως της δημοσιότητας ένα ακόμη σενάριο που συνέδεσε τον διεθνή φουνταριστό με τη Βαλένθια, τονίζοντας μάλιστα πως οι άνθρωποι της Μαρσέιγ ήταν αυτοί που πρότειναν τον Μήτρογλου στις «νυχτερίδες». 

Και αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, τελείως αβάσιμο. Όχι μόνο δεν έχει γίνει τίποτα με τη Βαλένθια, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα… γενικά. Η Μαρσέιγ και ο τεχνικός της διευθυντής, Αντονι Θουμπιθαρέτα, έχουν ξεκαθαρίσει προς την πλευρά του Ελληνα επιθετικού πως δεν έχουν καμία διάθεση παραχώρησης του και πως τον στηρίζουν, κάτι που άλλωστε έχει τονίσει τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου όσο και ο προπονητής, Ρούντι Γκαρσιά. 

Τώρα, το γιατί συνεχίζονται τα δημοσιεύματα, με καθημερινές νέες προσθήκες στη λίστα των ενδιαφέρομενων ομάδων για τον Μήτρογλου, είναι κάτι που προφανώς αποδίδεται και στη μεταγραφολογία που λόγω περιόδου είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη,  αλλά, όπως προείπαμε και στην κάκιστη κατάσταση της Μαρσέιγ. Ο Τύπος εκεί, οι οπαδοί, οι πάντες, είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι με τον κόουτς Γκαρσία, ο οποίος μένει στο «Βελοντρόμ» μόνο και μόνο εξαιτίας της πολύ μεγάλης αποζημίωσης που προβλέπεται αν απολυθεί. Οι καλοκαιρινές, πανάκριβες προσθήκες, ο Ολλανδός χαφ Στρόοτμαν,  ο Κροάτης στόπερ Καλέτα Τσαρ και ο Σέρβος εξτρέμ Ράντονιτς, όλες μπήκαν στο top-10 των χειρότερων μεταγραφών του σαμπιονά στο πρώτο μισό της σεζόν, δείγμα της κάκιστης διαχείρισης εκ μέρους του Γάλλου τεχνικού. 

Ακόμη κ από τα σημερινά ρεπορτάζ των γαλλικών media γίνεται ξεκάθαρος λόγος για τα κάκιστα οικονομικά του club (μόλις τις περασμένες μέρες εγκρίθηκε αύξηση  μετοχικού κεφαλαίου, η οποία εξ ολοκλήρου θα διατεθεί για την κάλυψη χρεών), που περιορίζουν – σε συνδυασμό με την γενικότερη κατάσταση – τις μεταγραφικές αναζητήσεις των Φωκαών. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως σε όλα τα ρεπορτάζ ξεκαθαρίζεται πως αυτές οι αναζητήσεις αφορούν αριστερό μπακ και κεντρικό μέσο. Πουθενά δεν γίνεται λόγος για φορ, κάτι που προφανώς θα ήταν απαραίτητο αν υπήρχε η οποιαδήποτε διάθεση εκ μέρους του συλλόγου να παραχωρήσει τον Μήτρογλου, ο οποίος και είναι ο μοναδικός καθαροαίμος φουνταριστός στη Μαρσέιγ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τίναξε το deal στον αέρα ο... Φετφατζίδης - Τρελό «μπλόκο» - Φέρνει εκατομμύρια; - Τον Γενάρη θα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags