Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Να τι συμβαίνει με Σιαμπάνη και Παναθηναϊκό
| 2019-01-03 22:50:00

Έτσι θα γίνει το μεγάλο deal με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Tρομερή κίνηση Νταμπίζα - Άφωνη η Superleague

του Νίκου Στεργίου
Έτσι θα γίνει το μεγάλο deal με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Tρομερή κίνηση Νταμπίζα - Άφωνη η Superleague

Επιβεβαίωση sportdog για τη μεταγραφή-έκπληξη. Όλα τα νέα δεδομένα.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Από την πρώτη στιγμή που το όνομα του Μάριου Σιαμπάνη εμφανίστηκε στην μεταγραφική καθημερινότητα του Παναθηναϊκού το sportdog σαφώς και χωρίς περιστροφές είχε ενημερώσει πως ο διεθνής με την Νέων τερματοφύλακας θα φορέσει τα «πράσινα», δίνοντας τις παραμέτρους της συγκεκριμένης υπόθεσης. 

Ποιες ήταν; Το timing ουσιαστικά και ο… τρόπος που θα γίνονταν αυτή η μετακίνηση. Είτε τώρα ως ελεύθερος, με την ουσιαστικά δηλαδή «συναίνεση» του ΠΑΟΚ, ο οποίος και θα τον αποδέσμευε από το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του κρατώντας ένα ποσοστό από τα δικαιώματα του είτε το  καλοκαίρι, ως ελεύθερος, οπότε και θα ολοκληρώνονταν το συμβόλαιο του με τον «δικέφαλο του Βορρά». 

Κάτι που δεν άλλαξε όλες αυτές τις μέρες και τα απανωτά δημοσιεύματα που ήρθαν απλώς να προστεθούν στην αρχική αποκάλυψη του sportdog. Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν εξ αρχής ενήμερος για την πρόθεση του ποδοσφαιριστή να μην ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ, όντας χολωμένος από την στασιμότητα αναφορικά με την εξέλιξη του ως επαγγελματίας και τον ανύπαρκτο χρόνο συμμετοχής που είχε φέτος (παρά τις καλοκαιρινές περί του αντιθέτου εξαγγελίες). 

Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν ήθελε να κάνει το παραμικρό (όπως άλλωστε ξεκαθάρισε και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που έδωσε) για να φέρει τον ΠΑΟΚ προ τετελεσμένων. Οι εξαιρετικές σχέσεις των δύο ομάδων από τις πρόσφατες μεταγραφικές υποθέσεις που διαχειρίστηκαν είναι κάτι που ο «Ντάμπι» θέλει να προασπίσει. Και το ίδιο θέλει να κάνει και τώρα. Δεν θέλει να εμφανίστει στον ΠΑΟΚ ως έχοντας τη συμφωνία (και το υπογεγραμμένο συμβόλαιο ίσως) του παίκτη προκειμένου να πιέσει καταστάσεις. 

Γι’ αυτό και προτεραιότητα του είναι να βρεθεί τώρα ένας κοινός τόπος με τον «δικέφαλο του Βορρά», που εφόσον χάσει (δεδομένα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τον ποδοσφαιριστή, να μπορέσει να καρπωθεί κάτι από την άμεση αποδέσμευση του. Και αυτό, εξαιτίας της αδυναμίας του Παναθηναϊκού να πληρώσει το παραμικρό, δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο εκτός, όπως προαναφέραμε, από ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του. 

Εκεί εστιάζει η προσπάθεια του Νταμπίζα, προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι να αποκομίσουν κάτι. Αν τώρα ο ΠΑΟΚ δεν το δεχτεί, ο Σιαμπάνης θα μείνει στο «ψυγείο» ως το τέλος της σεζόν και τότε θα ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Σε κάθε περίιπτωση όμως – σύμφωνα με την επιθυμία και πρόθεση Νταμπίζα – πάντα με τον ΠΑΟΚ στο «παιχνίδι» και έχοντας επιλογή αναφορικά με το τη μορφή συμφωνίας στο τέλος θα προτιμηθεί (ως προς το timing της υλοποίησης της). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σαρώνει» μεταγραφικά ο ΠΑΟ – Κλεισμένη η ταλεντάρα της Εθνικής, «χτυπάει» και παίκτη-έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags