Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ατάκες-φωτιά για Μπεργκ από συμπαίκτη του: «Σε αυτή την κατάσταση είναι τώρα»
| 2019-01-09 14:54:00

Ατάκες-φωτιά για Μπεργκ από συμπαίκτη του: «Σε αυτή την κατάσταση είναι τώρα - Εγώ προτιμώ τον...»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατάκες-φωτιά για Μπεργκ από συμπαίκτη του: «Σε αυτή την κατάσταση είναι τώρα - Εγώ προτιμώ τον...»!

Πρώην άσος του ΠΑΟΚ στο Sportdog για τον ιδανικό αντι-Πρίγιοβιτς.

Η αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ δημιουργεί πονοκεφάλους στους ανθρώπους της ομάδας. Ήδη η πρώτη εμφάνιση του Δικεφάλου, στο 2019, χωρίς τον Σέρβο συνοδεύτηκε με ήττα και κακή εικόνα, γεγονός που δημιούργησε αρνητικό κλίμα στις τάξεις των οπαδών. Οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται ενίσχυση στην αιχμή του δόρατος με έναν γκολτζή που θα μπορέσει να πάρει την ομάδα στους ώμους.

Το πρώτο όνομα που φιγουράρει στη λίστα είναι αυτό του Μάρκους Μπεργκ, μία περίπτωση ιδιαίτερα δύσκολη, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Ο Σουηδός από τον Ιούλιο του 2017 άλλαξε ποδοσφαιρική ρότα και αποφάσισε να παίξει με τη φανέλα της Αλ Αΐν, στο Ντουμπάι, ένα πρωτάθλημα που δεδομένα είναι πολύ λιγότερο ανταγωνιστικό από το ελληνικό.

Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι παίκτες που γλυκάθηκαν μεν από τα πετροδόλαρα που τους πρόσφεραν τα μεγάλα συμβόλαια στα Εμιράτα, αλλά σταδιακά έχαναν την αγωνιστική τους φόρμα. Πάντως, σε αυτή την κάστα ποδοσφαιριστών δεν ανήκει ο Μάρκους Μπεργκ. Αυτή την άποψη εξέφρασε στο Sportdog ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, o οποίος βρίσκεται στο Κατάρ, όπου η Εθνική Σουηδίας θα δώσει δύο φιλικά απέναντι σε Φινλανδία και Ισλανδία.

Ο συμπαίκτης του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού στην Εθνική Σουηδίας ήταν ξεκάθαρος για την αγωνιστική κατάστασή του. «Είναι πολύ καλός. Δεν έχει χάσει την αίσθηση του γκολ. Στις προπονήσεις της Εθνικής φαινόταν ξεκάθαρα αυτό», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς Ελληνοσουηδού, πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και νυν της Κοπεγχάγης.

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν θα είναι παρών σε αυτά τα φιλικά της Σουηδίας. «Ο Μάρκους δεν είναι μαζί μας. Στο Ντουμπάι υπάρχει αγωνιστική δράση, οπότε δεν μπορούσε να φύγει. Στην εθνική αυτή τη στιγμή βρίσκονται μόνο όσοι παίζουν στη Σουηδία, όπου υπάρχει η χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος», μας είπε ο Έλληνας αμυντικός.

Μπορεί ο έμπειρος φορ να αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς; «Εγώ πιστεύω ότι μπορεί», απάντησε με σιγουριά ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, στον οποίο θέσαμε ένα μεγάλο δίλημμα.

Ο 28χρονος στόπερ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ευθύμη Κουλούρη που παίζει δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο. Ο Περιστεριώτης επιθετικός ηγείται της λίστας των σκόρερ της Super League με 11 γκολ. Οπότε ο νεαρός άσος κλήθηκε να απαντήσει, ποια περίπτωση θα προτιμούσε στον Δικέφαλο. Να αποκτηθεί ο Μάρκους Μπεργκ ή να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο 22χρονος Έλληνας φορ;

«Είναι πολύ δυνατός ο Κουλούρης. Είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Ναι, γιατί όχι. Εννοείται πως μπορεί να αντικαταστήσει τον Πρίγιοβιτς. Εγώ θα τον προτιμούσα. Θα έδινα ευκαιρία στον Κουλούρη. Έχει αποδείξει ότι είναι καλός παίκτης, το έχει το γκολ», κατέληξε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οριστικό: «Τέλος» ο Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ - Τρελό «πέσιμο» στον Γιώργο Σαββίδη! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags