Facebook Pixel AEK: Έτσι «τιμωρεί» Μπακασέτα και Σιμόες ο Μελισσανίδης - «Πέναλτι» για να μάθουν
| 2019-01-10 10:59:00

Έτσι «τιμωρεί» Μπακασέτα και Σιμόες ο Μελισσανίδης - «Πέναλτι» για να μάθουν - Κάνουν «κωλοτούμπα»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι «τιμωρεί» Μπακασέτα και Σιμόες ο Μελισσανίδης - «Πέναλτι» για να μάθουν - Κάνουν «κωλοτούμπα»

Εκεί «πατάει» η ΑΕΚ τους δύο παίκτες. Γι' αυτό γυρίζουν. Τρομερό;

Ήταν να μη γίνει η αρχή στην ΑΕΚ. Την έκανε ο Τάσος Μπακασέτας, παίρνοντας ο ίδιος την πρωτοβουλία για αρχικά την αποκατάσταση των διαύλων επικοινωνίας και εν συνεχεία, εφόσον βρήκε ανταπόκριση, τη συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του.

Πατώντας λοιπόν σε αυτήν την εξέλιξη, η φημολογία των τελευταίων ημερών (που δε διαψεύδεται - ίσα ίσα…) θέλει τους ανθρώπους της Ενωσης να πετάνε τις… σπόντες τους και προς την πλευρά του Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος αρχηγός των πρωταθλητών δεν έχει βρει την πρόταση που αναζητούσε εντός και εκτός συνόρων, η υπόθεση με την Αλ Ουάντα (όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή) «ναυάγησε» οριστικά, οπότε, μοιραία, ψάχνεται.

Και εύλογα, αφού αν δεν μπορεί τώρα, στα (θεωρητικά) ντουζένια του να βρει μια προσφορά που του κάνει,  έχοντας μείνει εκτός γηπέδων για έξι  και επτά μήνες, αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσες περισσότερες δυσκολίες θα συναντήσει για να βρει αυτό που θέλει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και εκεί προφανώς «πατάει» η ΑΕΚ. Θέμα για την αξία του Σιμόες και το πόσο χρήσιμος είναι, δεν τίθεται. Υπάρχουν μάλιστα αρκετοί στην Ενωση που προεξοφλούν πως δίδυμο χαφ με τον Πορτογάλο και τον νιόφερτο Κρστίτσιτς θα είναι το (μακράν) καλύτερο των ελληνικών γηπέδων. Οπότε, λογικά τα… μηνύματα προς την πλευρά του αρχηγού των πρωταθλητών για επανεκκίνηση, υπό μηδενική όμως βάση όπως ξεκαθαρίζεται, των διαπραγματεύσεων.

Και όπου «μηδενική βάση» (για να το… μεταφράζουμε), πρόταση με χαμηλότερο σημείο εκκίνησης ως προς τις απολαβές του Σιμόες, αφού από εκεί που η ΑΕΚ έφτανε να του προσφέρει 500.000 ευρώ (με τάση αύξησης 50 χιλιάδων), πλέον, θα ξεκινήσει από τις 400-450. Κάτι σαν… πέναλτι για την πρότερη στάση του 30χρονου μέσου, «πέναλτι» που τέθηκε και στον Μπακασέτα, ο οποίος πήρε και αποδέχτηκε προσφορά χαμηλότερη από αυτήν που είχε αρνηθεί και οδήγησε στο «κόψιμο» του από την πρώτη ομάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη εξέλιξη με «τελειωμένο» της ΑΕΚ - Ετοιμάζεται για απίθανη μεταγραφή - Πού τον είδαν;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags