Facebook Pixel ΠΑΟΚ: «Κόλαση» με αντι-Πρίγιοβιτς - Αυτόν «σπρώχνει» ο Μπράνκο - Κουλούρης με +8
| 2019-01-10 11:55:00

«Κόλαση» με αντι-Πρίγιοβιτς - Αυτόν «σπρώχνει» ο Μπράνκο - Έρχεται... τσάμπα - Κουλούρης με +8

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κόλαση» με αντι-Πρίγιοβιτς - Αυτόν «σπρώχνει» ο Μπράνκο - Έρχεται... τσάμπα - Κουλούρης με +8

«Xαμός» στον ΠΑΟΚ για τον φορ. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

ΠΑΟΚ: Ακολουθεί η… καθημερινή ανασκόπηση του μετώπου για τον «αντι-Πρίγιοβιτς». Περιπαικτική εισαγωγή, αλλά με απτά ρεαλιστικά στοιχεία, αφού προφανώς η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για τον διάδοχο του Σέρβου φουνταριστού όχι μόνο κυριαρχεί στην επικαιρότητα, αλλά είναι και ιδιαίτερα σημαντική για την οικονομία της φετινής (και ίσως όχι μόνο) σεζόν.

Κατ’ αρχάς, να τονίσουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, όπως άλλωστε σας έχουμε επισημάνει και τις προηγούμενες μέρες, άπαντες στους Κυπελλούχους εντατικοποιούν μεν τις επαφές τους για τον «εκλεκτό», με ορίζοντα όμως… Τρίπολης. Δηλαδή, πρώτιστο και βασικό μέλημα όλων στην ομάδα είναι το επερχόμενο ματς με τον Αστέρα στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ταυτότητα του ανθρώπου που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον «Πρίγιο».

Σενάρια λοιπόν; Το γνωστό και διαχρονικά εντός λίστας (και πολύ ψηλά) με τον Μάρκους Μπεργκ, η χτεσινή new entry με τον Λεό Μπονατίνι, τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Γουλβς (κίνηση που φέρει την υπογραφή του τεχνικού διευθυντή Μάριο Μπράνκο, αλλά φαίνεται πως δεν κερδίζει έδαφος), η «φτηνή» επιλογή του Ρουμάνου επιθετικού, Κλαούντιο Κεσέρου. Αυτά τα… γνωστά, εννοείται πως υπάρχουν και δουλεύονται και άλλες περιπτώσεις, για όλα τα γούστα και βαλάντια, οι οποίες ακόμη δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, στη σεναριολογία, με αφορμή το χτεσινό χατ-τρικ του Κουλούρη κόντρα στον Απόλλωνα για το Κυπέλλο, προστέθηκε αυτό το ενδεχόμενο, της επιστροφής δηλαδή του 1ου σκόρερ του πρωταθλήματος στην Τούμπα. Για να το ξεκαθαρίσουμε: στον ΠΑΟΚ δεν θεωρούν τον Κουλούρη κατάλληλο για να σηκώσει το βάρος της φανέλας με το Νο9. Τον θεωρούν όμως και καλύτερο από το να έχει ρόλο αναπληρωματικού στον ΠΑΟΚ.

Οπότε, εκτιμούν πως είναι καλύτερο γι’ αυτόν να παραμείνει στον Ατρόμητο, όπου προφανώς έχει βρει την (αγωνιστική) υγειά του. Αν τώρα, στραβώσουν όλα τα υπόλοιπα, ο ΠΑΟΚ περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη και διατηρήσει το +8 από τον Ολυμπιακό, τότε όλα στο τραπέζι είναι. Και σαφώς με μεγαλύτερη άνεση στην επιλογή, αλλά (επίσης) και στην αποδοχή της από κόσμο και media, ειδικά από την στιγμή που τα τελευταία φαίνεται πως συντονισμένα αβαντάρουν την επιστροφή Κουλούρη στην Τούμπα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aπάντηση-φωτιά Σαββίδη στον Πρίγιοβιτς - Έτσι φτιάχνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ - «Σεισμός» στην Τούμπα

                               

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags