Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Απίστευτο deal μετά τη «χυλόπιτα» - Στο τραπέζι με 7 εκατομμύρια
| 2019-01-10 14:02:00

Απίστευτο deal στον Ολυμπιακό μετά τη «χυλόπιτα» - Στο τραπέζι με 7 εκατομμύρια - Γιατί δε «μασάνε»

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο deal στον Ολυμπιακό μετά τη «χυλόπιτα» - Στο τραπέζι με 7 εκατομμύρια - Γιατί δε «μασάνε»

Πώς το «όχι» θα γίνει «ναι». Σπάει τα ταμεία με Έλληνα άσο.

Ολυμπιακός: Τελικά, η Τζένοα απέδειξε πως... σοβαρολογεί για τον Λεονάρντο Κούτρη. Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τους Γενοβέζους να ενδιαφέρονται μεν για τον διεθνή αριστερό μπακ, αλλά να μην μπορούν να μπουν σε ουσιαστική προσπάθεια για τη διεκδίκηση του, αφού όπως είχε διαρρεύσει δεν είχαν οικονομική άνεση για προσφορά κοντά στα «θέλω» του Ολυμπιακού, εν τούτοις το… αποτόλμησαν.

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον Κούτρη, πρόταση που όμως απορρίφθηκε. Αναμενόμενο, αφού και το ποσό δεν μοιάζει ικανοποιητικό, πόσο μάλλον όταν αυτό προέρχεται από την Τζένοα, μια παραδοσιακά αφερέγγυα ομάδα, που ειδικά ο Ολυμπιακός έχει βιώσει στο… πετσί του το πόσο επισφαλής είναι κάθε συμφωνία μαζί της (μέχρι τη ΦΙΦΑ έφτασε για να πάρει τα χρήματα που οφείλονταν από τη μεταγραφή του Φετφατζίδη).

Το θέμα εδώ είναι τι σηματοδοτεί αυτή η άρνηση του Ολυμπιακού, ειδικά από την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως ο Κούτρης έχει αγορά, έχει αρκετές ενδιαφερόμενες ομάδες, ομάδες πιο σοβαρές και φερέγγυες από την Τζένοα και με σαφώς μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα. Η Φιορεντίνα είναι η μια που εξετάζει πολύ «ζεστά» τον Κούτρη, ενώ… πέραση έχει και σε ομάδες του σαμπιονά.

Προφανώς λοιπόν, με αυτήν του την άρνηση (και κυρίως τη δημοσιοποίηση της), ο Ολυμπιακός καθιστά παντού γνωστό πως δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι με οτιδήποτε λιγότερο από… 7 εκατ. ευρώ, πόσο που έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό κυκλοφορεί στις μανατζερικές πιάτσες ως η ελάχιστη αξίωση των «ερυθρόλευκων» για τον Κούτρη. Πρέπει να τονιστεί το «ελάχιστη» γιατί ο Ολυμπιακός στις πωλήσεις του, έχει διαχρονικά αποδείξει πως συνήθως δεν αρκείται στο ελάχιστο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα μας «τρελάνει» τελείως ο Μαρτίνς - «Προτιμάει» Μασούρα από Σολδάνο - Θα του βγει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags