Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ευθύμης Κουλούρης: Κάνει για αντι-Πρίγιοβιτς
| 2019-01-10 14:36:00

Φοβερή τοποθέτηση για Κουλούρη λόγω Πρίγιοβιτς: «Είναι αυθεντικός και καλύτερος»

Sportdog Team
Φοβερή τοποθέτηση για Κουλούρη λόγω Πρίγιοβιτς: «Είναι αυθεντικός και καλύτερος»

Όλο και περισσότερες φωνές πιέζουν τον ΠΑΟΚ για τον Έλληνα άσο.

ΠΑΟΚ - Ευθύμης Κουλούρης: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο οποίος είχε για δύο χρόνια τον Ευθύμη Κουλούρη στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και σχολίασε το ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής του παίκτη στον Δικέφαλο με δεδομένη την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν μπορεί ο Κουλούρης να αποτελέσει λύση για τον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς: «Ο Κουλούρης είναι 100% ένα αυθεντικό ταλέντο. Βασικά, πλέον δεν είναι ταλέντο. Ήταν αναπόσπαστο στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων και πλέον κλήθηκε και στην Ανδρών πρόσφατα. Ο Κουλούρης έχει το προνόμιο που λίγοι ποδοσφαιριστές το έχουν. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερος. Φέτος είναι στο πιο υψηλό επίπεδο που μπορεί να βρεθεί. Είναι μια καλή λύση για τον ΠΑΟΚ με δεδομένους τους στόχους που έχουν τεθεί. Είναι παιδί του ΠΑΟΚ, προέρχεται από μια σωστή οικογένεια, έχει πάρει από μικρός την παιδεία που χρειάζεται. Ήταν ένας λαμπρός μαθητής, από μικρός είχε έφεση στο σκοράρισμα και μέσα σε αυτά τα χρόνια βελτίωσε τις αδυναμίες του, στην ταχύτητα και τη συμμετοχή στο παιχνίδι. Έχει γίνει πλέον ένας ολοκληρωμένος επιθετικός. Και επειδή είναι και ένας λαμπρός χαρακτήρας καταφέρνει όπου πηγαίνει να είναι το πρώτο βιολί. Μέσα στην επόμενη διετία θα είναι αδιαμφισβήτητο στέλεχος στην Εθνική Ανδρών. Είναι στο υψηλότερο επίπεδο και πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος».

Για το αν μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ το κάτι παραπάνω ή θα λυγίσει από το βάρος της φανέλας: «Ο Κουλούρης έχει την εμπειρία της μεγάλης ομάδας. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχει στα δρώμενα του ΠΑΟΚ. Δεν θα λύγιζε από το βάρος της φανέλας. Ηδη είναι σε μια ομάδα ανταγωνιστική, ενώ έχει ξαναπεράσει από τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags