Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες που θα συζητηθούν: «Καλύτερο από Μπεργκ ο ΠΑΟΚ – Θα έπαιρνα Κουλούρη και…»
| 2019-01-10 20:27:00

Ατάκες που θα συζητηθούν: «Καλύτερο από Μπεργκ ο ΠΑΟΚ – Θα έπαιρνα Κουλούρη και…»

Sportdog Team
Ατάκες που θα συζητηθούν: «Καλύτερο από Μπεργκ ο ΠΑΟΚ – Θα έπαιρνα Κουλούρη και…»

Σχόλιο… φωτιά για την απόφαση του Πρίγιοβιτς να φύγει.

Ο Σλάτζαν Σπάσιτς σχολιάζει την προοπτική αντικατάστασης του Πρίγιοβιτς από τον Μάρκους Μπεργκ μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις.

Αναλυτικά:

Για την απόφαση του Πρίγιοβιτς να φύγει από τον ΠΑΟΚ: «Ήθελα να μείνει μέχρι καλοκαίρι στην ομάδα. Ήταν πάρα πολλά τα χρήματα αλλά αν έμενε μέχρι το τέλος της σεζόν και έπαιρνε το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, θα ερχόταν καλύτερη πρόταση από αυτή της Αλ Ιτιχάντ. Και εδώ στη Σερβία οι περισσότεροι λένε πως θα έπρεπε να μείνει στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρουν ποιό θα είναι πλέον το μέλλον του και στην Εθνική. Πιστεύω πως θα έχει πλέον λιγότερες πιθανότητες να παίξει σ' αυτή γιατί δεν είναι το ίδιο να παίζει στην Ευρώπη και τη Σαουδική Αραβία».

Τον Μπεργκ: «Έχει εμπειρία αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά που πήγε στη Σαουδική Αραβία. Ήταν καλός παίκτης, πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει, όμως καλύτερο σέντερ φορ από τον Μπεργκ

Τον Κουλούρη: «Ο Κουλούρης θα βοηθούσε πολύ, έπαιξε καταπληκτικά στον Ατρόμητο αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει ένα πιο έμπειρο σέντερ φορ που θα πάρει την ομάδα πάνω του. Θα έπαιρνα, πάντως και τον Κουλούρη για να έχει ο προπονητής τις καλύτερες επιλογές»

Τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Μεγάλο το κενό με τον Πρίγιοβιτς αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει. Χρειάζεται ηρεμία, δουλειά στο γήπεδο γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλα και θα πρέπει να δούμε πως μπορεί να βοηθήσει ο κάθε παίκτης την ομάδα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags