11/01/19 - 11:50

Γι’ αυτό μετράει αντίστροφα - Ατάκα-φωτιά Μελισσανίδη - Τι γίνεται στα Σπάτα - «Καυτό» παρασκήνιο

Ποιοι έχουν «παγώσει» στην ΑΕΚ. Διάβασε τι φοβερό συμβαίνει. 

του Γιώργου Θεοδωράκη
Γι’ αυτό μετράει αντίστροφα - Ατάκα-φωτιά Μελισσανίδη - Τι γίνεται στα Σπάτα - «Καυτό» παρασκήνιο
33.175views 0shares

Στηρίζεται, σύμφωνα με διαρροές της διοίκησης της ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Κάτι το διαφορετικό θα έκανε εντύπωση. Και ως στάση και ως θέση. Και χωρίς καμία διάθεση αμφισβήτησης της συνέπειας της διοίκησης των πρωταθλητών, τα δεδομένα είναι ή έστω μπορεί να προκαλέσουν αλλαγές.

Λαμβάνοντας συνεπώς υπ’ όψη (κάτι που προφανώς υπολογίζουν και στην ΑΕΚ) την σχεδόν καθολική αρνητική άποψη του κόσμου της ομάδας για τον Ελληνα τεχνικό, τις πανθυμολογούμενες «παγωμένες» (στην καλύτερη) σχέση του με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και την «περίεργη» (όπως χαρακτηριστικά μεταφέρθηκε στο sportdog) κατάσταση εντός των αποδυτηρίων, τότε η εμπιστοσύνη προς τον Ουζουνίδη δεν μοιάζει να έχει απτό αντίκρισμα  και στήριγμα.

Εφόσον λοιπόν αυτή δεν επιβραβευτεί με αποτελέσματα, τότε μοιραία, τελειώνει κάθε έρεισμα, πηγή και δικαιολογία της. Κακά τα ψέματα λοιπόν. Ο Ουζουνίδης είναι πλέον ένας προπονητής ο οποίος κρίνεται παιχνίδι το παιχνίδι. Ακόμη και η προ μηνός τοποθέτηση Μελισσανίδη στα Σπάτα, ενώπιον του αγωνιστικού τμήματος, όταν και προσδιόρισε τον χρόνο παραμονής του Ελληνα τεχνικού ως το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο, τον μετέτρεψε (ακόμη και αν απουσίαζαν όλα τα υπόλοιπα) στα μάτια των παικτών του ως «προπονητή με ημερομηνία λήξης». Κάτι που -ρωτήστε όποιον θέλετε σε οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη- είναι ό,τι το χειρότερο ως προς τη διαχείριση των αποδυτηρίων.

Κοινώς, το sportdog θα επιμείνει. Ο Ουζουνίδης σε κάθε ματς παίζει την καρέκλα του, παίζοντας και με την εμπιστοσύνη (την όποια έχει απομείνει) της διοίκησης της ΑΕΚ, ή ακόμη και τη διάθεση που αυτή δείχνει να βγάλει όσο το δυνατόν πιο «αναίμακτα» τη χρονιά. Αρχής γενομένης από τα Γιάννινα στην επερχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος. Στο όποιο αρνητικό αποτέλεσμα, ακόμη και στο αμέσως επόμενο ματς, ο Ελληνας τεχνικός δεν θα μπορεί να σταθεί. Και έτσι, μια ποδοσφαιρική ομάδα, δεν μπορεί να βγάλει μισή σεζόν…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ