Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν οι Μπουζούκης, Κάτσε, Μαυρομάτης κόντρα στην Ξάνθη - Αισιοδοξία για Μακέντα
| 2019-01-11 17:54:00

Άψογα νέα για Δώνη - Μετράει επιστροφές κόντρα στην Ξάνθη - Τι συμβαίνει με Μπουζούκη, Μακέντα

Sportdog Team
Άψογα νέα για Δώνη - Μετράει επιστροφές κόντρα στην Ξάνθη - Τι συμβαίνει με Μπουζούκη, Μακέντα

Άλλη ομάδα θα είναι ο ΠΑΟ στο προσεχές ματς!

Παναθηναϊκός:  Μετά την ήττα από τη Λαμία για το Κύπελλο, όπου ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με… μισή ομάδα, οι Πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στο επερχόμενο ματς με την Ξάνθη για τη Superleague.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί εντελώς αλλαγμένος σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Λαμία, αφού ο Γιώργος Δώνης θα έχει ξανά στη διάθεσή του πολλούς βασικούς παίκτες που έλειψαν από το ματς Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, επιστρέφουν οι Κάτσε και Μαυρομάτης, ενώ ο Μπουζούκης θα είναι κανονικά στην αποστολή, αν και η θέση του στην ενδεκάδα δεν είναι σίγουρη επειδή ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από όλους από την ίωση που «θέρισε» το Τριφύλλι την περασμένη εβδομάδα.

Παράλληλα, ο Δώνης είναι αισιόδοξος πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του και το μόνο πρόβλημα είναι πως αισθάνεται ακόμα μερικά «τσιμπηματάκια». Ωστόσο, υπάρχει η εκτίμηση ότι όλα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν μέχρι την Κυριακή, ενώ ο ίδιος ο Μακέντα έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει.

Παρόντες θα είναι επίσης οι Οικονόμου, Θεοχάρης, αλλά όχι ο τιμωρημένος Κουρμπέλης και ο ανέτοιμος Άλτμαν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags